Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 3 kart geyigi kendi aranizda sifre falan mi? Birisi daha vardi 3 kart degistirdim 3'u de sorunlu diyordu ayni sekilde :rofl:
Witcher 3 DX12 mi yoksa 11 mi? Ayrıca hocam arkadaşlarımın ekran kartlarında da dediğim oyunları test ettim ve onlarda da sorunluydu. Ortalama 3 AMD kartta test ettim.
Videoyu yukarda mesaja ekledim, DX11'den actim. Ayrica neden inatla DX11 dediginizi de anlamiyorum. DX12'yle duzgun calisiyorsa DX12 oynayin o zaman:D

6600XT ile oynadığımda Next gen Update öncesiydi DX11 falandır.
Deneme imkanınız var mı? Eğer oyun yoksa ben size atacağım.

Bu 3 kart geyigi kendi aranizda sifre falan mi? Birisi daha vardi 3 kart degistirdim 3'u de sorunlu diyordu ayni sekilde :rofl:

Videoyu yukarda mesaja ekledim, DX11'den actim. Ayrica neden inatla DX11 dediginizi de anlamiyorum. DX12'yle duzgun calisiyorsa DX12 oynayin o zaman:D
DX11'de daha fazla FPS alabiliyorsun normalde. En azından NVIDIA kartımda öyle. Ayrıca hayır arkadaş sayım 2 ve kendimde aldığımda 3 oluyoruz. 3 AMD alan avelleriz biz!

AMD hakkatten şans işiymiş. Bu sebeple AMD almam.
Soyle bir bilgi vereyim, stutter dediginiz sey anlik takilmalar sanirim. Ilk actigimda oldu, evet. 1-1.5 dakika yine oynadim, surekli takiliyordu. Ayarlara girdim, hepsini low/off yaptim ve dondugumde mis gibi calisiyordu. 2-3 dakika boyle gezdim, yag gibiydi. Ayarlara girdim tekrar, her seyi gordugun gibi ultraya cektim ve denedim. Bana misin demeden calisiyordu yine, yag gibi akiyordu. Yayina aldim, attim.

Soyle bir bilgi vereyim, stutter dediginiz sey anlik takilmalar sanirim. Ilk actigimda oldu, evet. 1-1.5 dakika yine oynadim, surekli takiliyordu. Ayarlara girdim, hepsini low/off yaptim ve dondugumde mis gibi calisiyordu. 2-3 dakika boyle gezdim, yag gibiydi. Ayarlara girdim tekrar, her seyi gordugun gibi ultraya cektim ve denedim. Bana misin demeden calisiyordu yine, yag gibi akiyordu. Yayina aldim, attim.
Bende bu sorun geçmiyordu.

Sende ve diger 3'ler tarikati uyelerinde problem olmasi butun AMD'yi sorunlu yapmiyor, bizim dedigimiz de bu iste. Videolu kanitla birlikte :) Bu konuda, forumda zibilyon tane AMD aldim sorun yasamadim diyen kisi var. Azinliktasiniz.

O zaman sorunum eski AMD ekran kartımda ve NVIDIA ekran kartımda neden yok? Demek ki "AMD = Kumar" ve ben kumar sevmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.