Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Ekran kartının gücünden yararlanıp, AI ile içerik üretecekseniz AMD kartlar eziyet oluyor.
  • FSR 3'ün yaygınlığı yetersiz.
  • Kel alaka hata alma ihtimaliniz yüksek.
  • Her güncellemede yaptığınız UV veya OC ayarları silinmiş olabiliyor.
  • Güç tüketimleri yüksek.
  • Kütüphanesi yetersiz.
  • RT konusunda zayıf.

Hot spotun sürekli yüksek olması falan gibi detaylara girmiyorum. Sonra AMD fanları üzülüyor...

Şu muhabbetten iğrendim artık. Ha bir de şunu fark ettim: AMD'nin sorunlu olmadığını söyleyenlerin çoğunluğu AMD kullanıcısı. Fıkra bu kadar.
AMD'de sorun yaşayan kullanıcılarla kavgaya tutuşuyorsunuz da, AMD'nin gerçekten de sorunsuz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Şahsen öyle düşünmüyorum. Bu forumda AMD ekran kartları ile alakalı yazılımsal sorun yaşayan o kadar insan varsa AMD'den şüphelenmemem için hiçbir sebep yok.
  • Ekran kartının gücünden yararlanıp, AI ile içerik üretecekseniz AMD kartlar eziyet oluyor.
  • FSR 3'ün yaygınlığı yetersiz.
  • Kel alaka hata alma ihtimaliniz yüksek.
  • Her güncellemede yaptığınız UV veya OC ayarları silinmiş olabiliyor.
  • Güç tüketimleri yüksek.
  • Kütüphanesi yetersiz.
  • RT konusunda zayıf.
Tamam işte, sıralamama gerek kalmadı.

Bu forumda AMD ekran kartları ile alakalı yazılımsal sorun yaşayan o kadar insan varsa AMD'den şüphelenmemem için hiçbir sebep yok.
Forumda zaten sorunlu kisileri gorursun. Sorun cozmek icin girilen bir yerden dogru duzgun veri toplayamazsin.
3.ye soyleyeyim. Forum gibi problem cozmek icin kullanilan bir yerden saglikli istatistiki veri toplayamazsin. Bu hastaneye gidip de "her taraf hasta insan dolu demek ki butun insanlar hasta" demeye benziyor:D

AMD'nin sorunlu olmadığını söyleyenlerin çoğunluğu AMD kullanıcısı.
:rofl: Acaba neden? Bilemedim simdi. Belki de bizzat kendileri kullandigi ve sorun yasamadigi icin olabilir mi?:rofl:

Belki de bizzat kendileri kullandigi ve sorun yasamadigi icin olabilir mi?
Evet, siz sırf sorun yaşamadığınız için başkalarıyla kavgaya tutuşuyorsunuz. Ona bakacak olursanız yazılımsal sorunları da %100 reddediyorsunuz. Neyse, kabahat zaten senin gibi bir üslupsuzla konuşan bende.

Evet, siz sırf sorun yaşamadığınız için başkalarıyla kavgaya tutuşuyorsunuz. Ona bakacak olursanız yazılımsal sorunları da %100 reddediyorsunuz. Neyse, kabahat zaten senin gibi bir üslupsuzla konuşan bende.
Uslupsuz? Yazilimsal sorunlari reddediyorum? Hicbir mantik icermeyen mesaj yaziyorsun, hicbir mesajimi okumadan kafana gore hakkimda ithamlarda bulunuyorsun.

Tekrar oku yazdigini sonra gel de gulme. Kullananlar sorun yok diyor diye laf soyluyorsun :rofl:

Sen şu biraderli miraderli konuşan Sensei değil misin? Daha seni ilk gördüğümde gözüme batmıştın, hatırlıyorum.
hicbir mesajimi okumadan kafana gore hakkimda ithamlarda bulunuyorsun.
Mesajlarında örnek alınacak bir şey görmedim.
Kullananlar sorun yok diyor diye laf soyluyorsun
Benim laf söyleme sebebim; sizin sorunsuz bir şekilde ekran kartı kullanmanız değil, sizin ekran kartlarınızın sorunsuz çalıştığını bahane edip subjektifliğe kaçmanız.
Yazilimsal sorunlari reddediyorum?
Bununla alakalı net bir mesajını görmemiş olsam bile söylediğin şeyler, buna işaret.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.