CS2'nin kendisi bir ayrı sıkıntılı. Zamanla düzeltilir illaki. HAGS ne bilmiyorum ama ben her zaman AMD'nin overlayini kullanırım takılma yaptığını görmedim daha. Ben PBO+RAM OC ve attığım regedit ayarıyla yağ gibi oynuyordum silmeden önce. Bende ölüm maçı dereceli fark etmiyordu bayağı akıcıydı.
HAGS Donanım hızlandırmalı GPU Zamanlaması oluyor. AMD'ler de RX7000 serisi ve sonrasında tekrardan aktif edildi sanırsam. Bende Nvidia overlay'ini kullanıyorum normalde o da problem yaşatmıyor. Ben PBO ve Ram OC yapıyorum sadece. Ölüm maçı Dust2, Mirage, Nuke sıkıntı çıkarmıyor. Bu Anubis, Ancient'te FPS biraz fazla düşüyor. Faceit'te problem yok 300-500FPS 4-8ms arasında oyun akıyor. RTX 3070'in yanına 5600 yerine bir 7800X3D ya da intel 14. nesil olsa yakışırdı :D

HAGS Donanım hızlandırmalı GPU Zamanlaması oluyor. AMD'ler de RX7000 serisi ve sonrasında tekrardan aktif edildi sanırsam. Bende Nvidia overlay'ini kullanıyorum normalde o da problem yaşatmıyor. Ben PBO ve Ram OC yapıyorum sadece. Ölüm maçı Dust2, Mirage, Nuke sıkıntı çıkarmıyor. Bu Anubis, Ancient'te FPS biraz fazla düşüyor. Faceit'te problem yok 300-500FPS 4-8ms arasında oyun akıyor. RTX 3070'in yanına 5600 yerine bir 7800X3D ya da intel 14. nesil olsa yakışırdı :D

Ben sadece Dust 2 oynadığımdan bilemiyorum. :D Şu sene bir geçsin 6600'ümün çilesine son vereceğim o zaman bir tadına bakarız HAGS ne ise.

2 Tane 2.el RX 6700 XT aldım.
Stutterden oyun oynanmıyordu iade ettim satıcı bana başka bir kart verdi.
Sonra bu kartta da stutterden oyun oynatmayınca para iadesi yaptım.
Dedim ki sonuçta 2.el olur böyle şeyler. Gittim sıfıra RX 6700 10 GB ekran kartını aldım. Aman yarabbim yine stutterden oyun oynatmıyordu. Bunu da garantiye yollayıp iade aldıktan sonra Nvidia kart aldım. Sorun çözüldü.

AMD defteri benim için kapandı. İşlemci konusunda iyi. Ancak ekran kartında çöp.

Benim bilgisayarla tek işim oyun oynamak. AMD, VRAM, kas gücü ve fiyat olarak çok avantajlı konu da yani normalde Nvidia almam için bir neden yok. Ancak çıkardığı sorunlar tüm bu avantajları geçersiz kılıyor.

2 tane 2.el RX 6700 XT aldım.
Stutterden oyun oynanmıyordu iade ettim satıcı bana başka bir kart verdi.
Sonra bu kartta da stutterden oyun oynatmayınca para iadesi yaptım.
Dedim ki sonuçta 2.el olur böyle şeyler. Gittim sıfıra RX 6700 10 GB ekran kartını aldım. Aman yarabbim yine stutterden oyun oynatmıyordu. Bunu da garantiye yollayıp iade aldıktan sonra NVIDIA kart aldım. Sorun çözüldü.

AMD defteri benim için kapandı. İşlemci konusunda iyi. Ancak ekran kartında çöp.

Benim bilgisayarla tek işim oyun oynamak. AMD, VRAM, kas gücü ve fiyat olarak çok avantajlı konu da yani normalde NVIDIA almam için bir neden yok. Ancak çıkardığı sorunlar tüm bu avantajları geçersiz kılıyor.

Sistem bileşenlerin neydi? BIOS ayarları ve PBO gibi açık olan şeyler nelerdi?

Sistem bileşenlerin neydi? BIOS ayarları ve PBO gibi açık olan şeyler nelerdi?
Hem Nvidia hem de AMD kart kullandığım zaman intel sistemi kullanıyordum. İlk GTX 1650 sonra rtx 2060 süper kullandım. Hiçbir sorun yoktu Ancak o 3 kartı AMD alıp kullandığım zaman stutter başladı sonra 4060 aldım yine kesildi.

Geçen sene sistemim şimdi değil İ5 12400F, gigabyte h-610 m k, crucial P3 SSD, xpg
D30 16 2x8 ram vardı.

PSU söylemiyorum bayağı değişmiştim geçen sene yaz ayında.

Hem NVIDIA hem de AMD kart kullandığım zaman Intel sistemi kullanıyordum. İlk GTX 1650 sonra RTX 2060 Super kullandım. Hiçbir sorun yoktu ancak o 3 kartı AMD alıp kullandığım zaman stutter başladı sonra 4060 aldım yine kesildi.

Geçen sene sistemim şimdi değil i5 12400F, Gigabyte H-610M-K, Crucial P3 SSD, XPG.
D30 16 2x8 RAM vardı.

PSU söylemiyorum bayağı değişmiştim geçen sene yaz ayında.

Tamam, kuvvetle ihtimal PSU kaynaklı yaşadığın sorunlar.

Nvidia'da sorun varsa kabul ediyorlar, AMD'de sorun varsa AMD dışında her şeyimiz sorunluymuş diye linç yiyoruz. :D

Tamam, kuvvetle ihtimal PSU kaynaklı yaşadığın sorunlar.
Adam ekran kartını NVIDIA yapınca sorun yok demiş, hala suçu AMD kart dışında her şeyde arıyorsun. Komedisiniz. 🤣🤣🤣

NVIDIA'da sorun varsa kabul ediyorlar, AMD'de sorun varsa AMD dışında her şeyimiz sorunluymuş diye linç yiyoruz. :D

Adam ekran kartını NVIDIA yapınca sorun yok demiş, hala suçu AMD kart dışında her şeyde arıyorsun. Komedisiniz. 🤣🤣🤣

6700XT 230W, 2060 Super 175W. Ve arkadaş kullandığı psuları söylemedi, yani PSU kaynaklı bir sorun benim kanımca. Burada size çözüm üretmeye çalışıyoruz, inatla şu marka çöp bu marka arızalı demiyoruz farkımız bu.