Kesinlikle bu şekilde yapmanızı tavsiye etmiyorum. Aşırı agresif bir değer, 1x veya 2x yeterli olacaktır.
Evet agresif öyle, duruma ve performansa göre değişecek merak etmeyin. Şu an statik deniyoruz o yüzden @Geraltın kılıcı dediğm ayarları şimdilik girmenize gerek yok.

Sabit, durağan. Hangi değeri girdiysek onu alacağız, işlemci silikonu iyiyse.

Son düzenleme:
Evet agresif öyle, duruma ve performansa göre değişecek merak etmeyin. Şu an statik deniyoruz o yüzden @Geraltın kılıcı dediğm ayarları şimdilik girmenize gerek yok.

Sabit, durağan. Hangi değeri girdiysek onu alacağız, işlemci silikonu iyiyse.
İşlemci slikonu nedir?

Ek: Galiba termal macun diyorsunuz. Termal macunum ortalama Wipaste C2 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Tam olarak nasıl bir durum? Bazı videolara baktım tam olarak anlayamadım. Bir kişi 4.9GHz'e kadar çıkarken diğer kullanıcı 5.1GHz'e çıkıyor anladığım kadarıyla.

OC yapmak bir test yöntemidir ve şu an yapmaya çalıştığımız şey bu.

Bu programdan öğrenebilir miyim?

Ek: Ryzen 5 5500'ü desteklemiyormuş.

Son düzenleme:
Bir kişi 4.9GHz'e kadar çıkarken diğer kullanıcı 5.1GHz'e çıkıyor anladığım kadarıyla.
Evet doğru, sendeki nasıl bir silikona sahip bilmiyoruz o yüzden denememiz lazım ama öyle 4.9 veya 5.1 gibi ekstrem bir şey bekleme. 4.6 görürsek öp başına koy. 4.25 Max boost hızı var zaten, belki 4.4 görürüz belki 4.5, belki de 4.3 zor yaparız. Hiç belli olmuyor.

Evet doğru, sendeki nasıl bir silikona sahip bilmiyoruz o yüzden denememiz lazım ama öyle 4.9 veya 5.1 gibi ekstrem bir şey bekleme. 4.6 görürsek öp başına koy. 4.25 Max boost hızı var zaten, belki 4.4 görürüz belki 4.5, belki de 4.3 zor yaparız. Hiç belli olmuyor.
Starting CoreCycler v0.9.6.2...
Press CTRL+C to abort

FATAL ERROR: The directory path contains non-ANSI characters!

Please run this script from a directory that only contains ANSI characters.
(for example D:\Overclock\CoreCycler\)

The current directory is:
C:\Users\paxan\OneDrive\Masaüstü\CoreCycler-v0.9.6.2

You can find more information in the log file:
C:\Users\paxan\OneDrive\Masaüstü\CoreCycler-v0.9.6.2\logs\CoreCycler_2024-08-20_10-53-25.log
When reporting this error, please provide this log file.
Press Enter to exit:

Böyle bir hata alıyorum.