Hocam isterseniz konuma göz atın. Sizin için link bıraktım. AMD ekran kartının bana kazandırdığı, sadece bu platform. https://techolay.net/sosyal/konu/rx-9070-xt-ekran-kartinda-donma-sorunu.97475/

Konuyu okudum. Sanırsam sorunlu kart gelmiş çünkü ben böyle bir şey yaşamadım. Profilinizden de çıkarım yaparsam bu donmalar sanırsam Valorant'ta olmuş. Ben bu aralar sadece Valorant oynuyorum ben sorun yaşamadım. Arada şanssızlıklar oluyor nvidiadada olduğu gibi ne yazık ki. Sürücü sorunu olduğunu sanmıyorum bu kadar uğraşa düzelirdi sürücü olsaydı. AMD'yi kötülemeyi hak eden birisiniz bu kadar uğraş sonrası

Konuyu okudum. Sanırsam sorunlu kart gelmiş çünkü ben böyle bir şey yaşamadım. Profilinizden de çıkarım yaparsam bu donmalar sanırsam Valorant'ta olmuş. Ben bu aralar sadece Valorant oynuyorum ben sorun yaşamadım. Arada şanssızlıklar oluyor nvidiadada olduğu gibi ne yazık ki. Sürücü sorunu olduğunu sanmıyorum bu kadar uğraşa düzelirdi sürücü olsaydı. AMD'yi kötülemeyi hak eden birisiniz bu kadar uğraş sonrası.

Kötülemiyorum, böyle sorunlar olabilir. İade aldıkları için teşekkür ettim kendilerine.

Hocam burada çok kritik bir detayı kaçırıyorsunuz. VRAM miktarı Nvidia’nın keyfine göre koyduğu bir şey değil.
Nvidia’nın segmentasyonu ve planlı eskitme politikası bu çizgide ilerliyor. Amacım yeni bir tartışma başlatmak değil, ancak dediklerinize göre Nvidia kendi kartları üzerinde ki bir çok şeyden mesul değil gibi!