Zyrtek

Yetkin
Yer
Kocaeli
Sorum başlıktaki gibi. Sequoia 15.3 Hackintosh'a iGPU desteği getirmek istiyorum. OpenCore'da ne yapabilirim onun için? Gerekli kextleri kurdum ama çalışmadı.

AMD R3 2200G
MSI A320M Pro-E
8 GB RAM
RX 570

Bunu belirtmissiniz ancak, NootedRed kextini unutmadiginiza emin misiniz? Kurduysaniz bile guncel mi?

Bunun disinda BIOS'unuzda Auto VRAM ayirma kullaniyorsaniz manuel olarak en az 512MB iGPU VRAM vermelisiniz.
Sistemde RX 570'de var. GPU'ya bağlarsa kabloyu görüntü alması lazım. NootedRed bile gerekmeyebilir. İlla iGPU kullanılacaksa kati suretle dGPU devre dışı bırakılmalıymış belgelere göre.

Son düzenleme:
RX 570'i gormemisim. NootedRed kullanirken dGPU takili olmasi sorun yaratabiliyor. NootedRed her ne kadar GCN 5 bir GPU takili olmasin dese de yine de denenmeli.

Bunun disinda SMBIOS'unuzu MacbookPro16,3 , iMac20,1 ya da iMacPro1,1 yapin. NootedRed kextini ekleyin zira ekli degil. Sistemdeki dGPU'yu cikartin. Ardindan tekrar deneyin.

Bu arada .plist'inizdeki Ethernet kextleri tam anlamiyla corba. O anakart RTL8111H kullaniyordu galiba. RealtekRTL8111.kext disinda baska bir kexte ihtiyaciniz yok kablolu internet kullaniyorsaniz, digerlerini silip devre disi birakmaniz da yarariniza.

NootedRed için WEG'i kapaman lazım, WEG'i kaparsan Native RX 570'i elinin tersiyle itip unofficial bir kext ile iGPU kullanacaksın. Buradaki mantığı pek yakalayamadım fakat çok istekli isen WEG'i kapatıp Red'e geç.

NootedRed için WEG'i kapaman lazım, WEG'i kaparsan Native RX 570'i elinin tersiyle itip unofficial bir kext ile iGPU kullanacaksın. Buradaki mantığı pek yakalayamadım fakat çok istekli isen WEG'i kapatıp Red'e geç.
Hocam istek değilde zorunluluktan. Birde hocam ben jak girişlerini çalıştıramadım onun için ayrı konu mu açmam gerek?

Son düzenleme:
APU ile ses sorunu yaşaman normal. VoodooHDA ile şansını deneyebilirsin fakat AppleALC'yi sildiğinden emin ol.