Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Daha fazla detay vermeniz lazım. EFI ve kullandığınız ayarları vermeden yorum yapmak çok zor.
Config.plist i atıyorum atmayı unutmuşum kusura bakmayın.Daha fazla detay vermeniz lazım. EFI ve kullandığınız ayarları vermeden yorum yapmak çok zor.
- Makaleler
- 7
Bunu belirtmissiniz ancak, NootedRed kextini unutmadiginiza emin misiniz? Kurduysaniz bile guncel mi?
Bunun disinda BIOS'unuzda Auto VRAM ayirma kullaniyorsaniz manuel olarak en az 512MB iGPU VRAM vermelisiniz.
- Makaleler
- 3
Sistemde RX 570'de var. GPU'ya bağlarsa kabloyu görüntü alması lazım. NootedRed bile gerekmeyebilir. İlla iGPU kullanılacaksa kati suretle dGPU devre dışı bırakılmalıymış belgelere göre.Bunu belirtmissiniz ancak, NootedRed kextini unutmadiginiza emin misiniz? Kurduysaniz bile guncel mi?
Bunun disinda BIOS'unuzda Auto VRAM ayirma kullaniyorsaniz manuel olarak en az 512MB iGPU VRAM vermelisiniz.
@Cruslan Arşiv.zip
NootedRed sonradan kurmuştum ama bu zipte yok. Ama BIOS'tan 512MB VRAM ayarını yapmadım. Bide öyle deneyeyim.Bunu belirtmissiniz ancak, NootedRed kextini unutmadiginiza emin misiniz? Kurduysaniz bile guncel mi?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
RX 570'i gormemisim. NootedRed kullanirken dGPU takili olmasi sorun yaratabiliyor. NootedRed her ne kadar GCN 5 bir GPU takili olmasin dese de yine de denenmeli.
Bunun disinda SMBIOS'unuzu
Bu arada .plist'inizdeki Ethernet kextleri tam anlamiyla corba. O anakart RTL8111H kullaniyordu galiba. RealtekRTL8111.kext disinda baska bir kexte ihtiyaciniz yok kablolu internet kullaniyorsaniz, digerlerini silip devre disi birakmaniz da yarariniza.
Bunun disinda SMBIOS'unuzu
MacbookPro16,3 , iMac20,1 ya da iMacPro1,1 yapin. NootedRed kextini ekleyin zira ekli degil. Sistemdeki dGPU'yu cikartin. Ardindan tekrar deneyin.Bu arada .plist'inizdeki Ethernet kextleri tam anlamiyla corba. O anakart RTL8111H kullaniyordu galiba. RealtekRTL8111.kext disinda baska bir kexte ihtiyaciniz yok kablolu internet kullaniyorsaniz, digerlerini silip devre disi birakmaniz da yarariniza.
- Makaleler
- 25
NootedRed için WEG'i kapaman lazım, WEG'i kaparsan Native RX 570'i elinin tersiyle itip unofficial bir kext ile iGPU kullanacaksın. Buradaki mantığı pek yakalayamadım fakat çok istekli isen WEG'i kapatıp Red'e geç.
Hocam istek değilde zorunluluktan. Birde hocam ben jak girişlerini çalıştıramadım onun için ayrı konu mu açmam gerek?NootedRed için WEG'i kapaman lazım, WEG'i kaparsan Native RX 570'i elinin tersiyle itip unofficial bir kext ile iGPU kullanacaksın. Buradaki mantığı pek yakalayamadım fakat çok istekli isen WEG'i kapatıp Red'e geç.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 25
APU ile ses sorunu yaşaman normal. VoodooHDA ile şansını deneyebilirsin fakat AppleALC'yi sildiğinden emin ol.
Yeni konular
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99