Ne alakası var. Halihazırda kullandığım ekran kartı RX 5700XT. Sırf polemik yaratmak için konuyu farklı yere çekiyorsun. Ben sen yaşayınca bunlar ben yaşayınca değil demiyorum. Senin sorunun RTX 4070 Ti super özelinde bana saydığım model veya halefi NVIDIA ekran kartlarında GTX 750 Ti, GTX 1080, GTX 1660, RTX 3070 Ti da şu an yaşadığın sorunun tamamen aynısını yaşadığını ispat edebilirsen yorumuna katılıyorum. Benim söylediğim bütün AMD ekran kartlarında olan sorunlar senin söylediğin sana özgü bir sorun. Ek bir şey yazmayacağım ne söylemek istediğim açıkça net ve anlaşılabilir.

O zaman sende kendi AMD kartlarında yaşadığın sorunları benim RX 6600 XT ve RX 570'te kanıtla? Ben niye yaşamadım? Bunlar AMD ekran kartı değil mi?

AMD'yi tebrik ediyorum. Gerek CPU gerekse GPU tarafında önemli atılımlar gerçekleştiriyor.

9070XT zaten raster performansı olarak rakibi 5070Ti'dan güçlüydü ama artık sürücü güncellemesi ile birlikte çok daha güçlü.

NVIDIA MFG'si düzgün çalışmıyor mu teknik olarak hikayeli oyunlar da onu açtığın da AMD pek yaklaşamaz.

5070 Ti kullanıyorum HL2 remix de sadece ufak flickers gördüm, onun dışında test ettiğim diğer oyunlarda çok iyi çalışıyor. Fakat ben fantezi olsun diye açıyorum, asla zorunlu olarak kullanmam MFG yi saf FPS her zaman daha iyidir her zaman.

Örnek vermek gerekirse AMD kartımı satmak istiyorum diyelim, model yükselteceğimi varsayalım. Hızlıca satılabilir kartlar mı? İkinci eli nasıl bu kartın ve diğer AMD kartlarının. Talep görüyor mu çok?

Örnek vermek gerekirse AMD kartımı satmak istiyorum diyelim, model yükselteceğimi varsayalım. Hızlıca satılabilir kartlar mı? İkinci eli nasıl bu kartın ve diğer AMD kartlarının. Talep görüyor mu çok?

Verecek olduğunuz fiyata göre değişir. Tok satıcıysanız geç satılır. Bilinçli bir alıcı uygun fiyatta 9070XT'yi havada kapar.