Bursa'dan satıcının yanına gideceğim ama satıcı ürünü evinde gösteremem diyor. Böyle bir şey mi var, o zaman neden kalkıp Bursa'dan geliyorum yanınıza. Bunlar ne yaşıyor ya anlamış değilim. @LH44 @lowkey99

Yok arkadaş, bunlar harbi "zıvanadan" çıkmış. Millete güvenmiyorsan -bi' nebze haklı, neyse orası ayrı konu- neden 2. el ürün satıyorsun?

Bursa'dan satıcının yanına gideceğim ama satıcı ürünü evinde gösteremem diyor. Böyle bir şey mi var? O zaman neden kalkıp Bursa'dan geliyorum yanınıza? Bunlar ne yaşıyor ya anlamış değilim. @LH44 @lowkey99

Kafayi yemis hocam bu tur kisiler genelde paranoyak oluyor o kadar yol gelicez bir de gosteremezmis ne anlami kaldi yani o zaman garip.

Yok arkadaş, bunlar harbi "zıvanadan" çıkmış. Millete güvenmiyorsan -bi' nebze haklı, neyse orası ayrı konu- neden 2. el ürün satıyorsun?

Güven alakalı bir sorun yok amaçları farklı. Ben neden güvenip çalıştığından emin olmadığım ürünü alayım? Size tarihli video atayım diyor. Arkadaş belki başka bozuk işlemci var elinde, ben nasıl emin olabilirim? Eve gelip sistemi takacağım çalışmayacak, alacağım cevap. Ben size sağlam verdim. (:

Kafayi yemis hocam bu tur kisiler genelde paranoyak oluyor o kadar yol gelicez bir de gosteremezmis ne anlami kaldi yani o zaman garip.

O zaman imkan sağlayacak, böyle bir şey olabilir mi? Saçma sapan tavırlar ve hareketler. Zaten niyeti kötü olan gelir yapacağını yapar gider.

Güven alakalı bir sorun yok amaçları farklı. Ben neden güvenip çalıştığından emin olmadığım ürünü alayım? Size tarihli video atayım diyor. Arkadaş belki başka bozuk işlemci var elinde, ben nereden emin olabilirim? Eve gelip sistemi takacağım çalışmayacak, alacağım cevap. Ben size sağlam verdim. (:

O zaman imkan sağlayacak, böyle bir şey olabilir mi? Saçma sapan tavırlar ve hareketler. Zaten niyeti kötü olan gelir yapacağını yapar gider.

Bu adamın profiline baktım, sürekli böyle iş yapmış. İyi ben güvenip attığı konuma kadar gideceğim. Kendisi ürünü kurup göstermeyecek? Böyle düşünmek gerekirse bende gittiğimde başıma her iş gelebilir. Bunların amacı niyeti farklı.

Son düzenleme: