monitortavsiye01
Becerikli
Kendi adamlarımız var. Ne çalmasıOtobüs de çalarlar hocam, muavin sahip çıkmıyor ürünlere. Dediğin saatte erken gelip bırakıp kaçıyor. Her neyse, Intel için takas mantıklı. Deneyimlemek için güzel işlemci. @ggbye
Kendi adamlarımız var. Ne çalmasıOtobüs de çalarlar hocam, muavin sahip çıkmıyor ürünlere. Dediğin saatte erken gelip bırakıp kaçıyor. Her neyse, Intel için takas mantıklı. Deneyimlemek için güzel işlemci. @ggbye
Otobüs de çalarlar hocam, muavin sahip çıkmıyor ürünlere. Dediğin saatte erken gelip bırakıp kaçıyor. Her neyse, Intel için takas mantıklı. Deneyimlemek için güzel işlemci. @ggbye
Biraz "bile bile lades"ama 5-6 civarına anlaşırsanız nispeten daha iyi.
Eğer 14700K'yı Full yük (render vs.) Kullanmayacaksanız pa dümenden tutar.
@ggbye, son zamanda 2. el tarafında satıcılar biraz abarttı...
Anakart çok çıplak, power limit olmadan kullanırsan rahatça 90 üstünü görür mosfetler.
Valorant oynarım sadece, hiç render işim olmadı. Oyunlarda anakart yeterli olur. İşlemci çok ısınmaz diye düşünüyorum. Sizce düşüncelerim doğru mu? @LH44
Anakart giriş seviye bir model hocam. Kısa süreli kullanım senaryosunda dayanır ancak uzun süreli kullanımlarda "yardım çağrısı" gönderir.
En iyi ihtimalle VRM'lere fan üfletir ve çözersiniz.
@LH44 bu RAM'lar ne eder? Satıcı RAM'da ek olarak istedi? Sizce takasta fiyat ne istemem gerek?
2. el tarafında 16 GB modüller 3.000 ile 4.500 arasıydı en son. CL ve frekansa bağlı oynuyor üç beş bir şey.
Bi an takas yapacaginiz aklimdan cikmisti o yuzden param guvende ile dedim sonra dank etti kafamaBenim gidip görmem daha iyi olur, test ederim. Aracım var 150km yol, zaten boş boş dolanıyorum. Deneyimlemek gerek.
Anlamadım?![]()