Vallahi benim sürücü dün WattMan bildirimi verdi sonradan sebebini anladım OC yaptığımda limitin üstüne çıkmışım yanlışlıkla. Neyse ki bir halt olmadı, aptalca denemeler yapıp WattMan yiyorsanız bu suç sizde fakat durup dururken siyah ekranlar çıkıyorsa vb. o zaten direkt AMD'nin suçu. He NVIDIA'da sütten çıkmış ak kaşık değil 980 Ti kullanırken yaşadığım sürücü sorunlarını ben AMD'de bile yaşamadım.

Son düzenleme:
Madem hiç AMD ekran kartı kullanmadınız neden bu yorumu yaptınız?

Gerçekler bunlar bir ara AMD ekran kartlarına çok sardım alacaktım ama yorumlar okuyunca NVIDIA almıştım. Bir kişi değil iki kişi değil çoğu yerde AMD ekran kartı kullanıp sorun yaşayan insanlar görüyorum almadan vazgeçtim.

@Chef

Hem oyunlar yüzünden de çok WattMan hatası aldım. Oyunlar çöküyordu modlardan dolayı sonra sistem uyarı veriyordu hata aldınız diye. Sebebi ise dediğim gibi kurduğum modlardan dolayı. Ben gideyim hemen AMD WattMan verdi mi diyeyim yani? Troller der işte böyle bir şey yaşasa.

@POSTAL

Eskiden alınan WattMan hataları çoktu. Şimdi ise o kadar fazla olduğunu düşünmüyorum.

@Chef

Hem oyunlar yüzünden de çok WattMan hatası aldım. Oyunlar çöküyordu modlardan dolayı sonra sistem uyarı veriyordu hata aldınız diye. Sebebi ise dediğim gibi kurduğum modlardan dolayı. Ben gideyim hemen AMD WattMan verdi mi diyeyim yani? Troller der işte böyle bir şey yaşasa.

Bak mesela benim yaşadığım en saçma problemler şu: İlki performans katmanında FPS değerleri çoğu zaman gözükmüyor, işlemci sıcaklığı kullanımı gibi değerlerde bazen kayboluyor. İkincisi ise kısa yol tuşuna atama yapmama rağmen oyun oynarken açılmıyor.

@Chef

Aynen o bende de sorun çıkartıyor. Kısayol tuşu ile açıyorum mesela bir zaman kullanım bilgileri gözükmüyor. Bir yere girersen veya arasından bir süre geçerse o zaman gözüküyor. Stabilize sorunları var ama bu bir gerçek.

Ben sürücü sorunları yaşamasam bile Radeon Software uygulamasında stabilize sorunlar yaşadım. Bazen kontrol paneli açık kalıyor bir işlem yapamıyorsun, bazen tıklıyorsun açılmıyor gibi gibi. Çok nadir de olsa yaşanıyor arada.

@POSTAL Bunlar WattMan hataları değil. Sağdan soldan duyup yazmak ile olamaz bazı işler.

Son düzenleme: