AMD'nin yazılım ekibini koysak şuraya bu kadar tetiklenmezdi. Tamam anladık iki tarafta da çöküyormuş. Bir de etkileşim falan demişsin. Bunu okuyan kitle %99 buranın kitlesi zaten neyin etkileşimini kassınlar?

9070XT var, oyun çıktığından beri hatta açık betadan beri sorunsuz ve sıfır kapanma ile oynadım. Sorun yaşayan bayağı bir kişi var mış ama çok şaşırdım. Hatta overkill grafik ayarlarında oynuyordum :D . Harbiden de şans işi herhalde AMD.

Oyun sorunlu olabilir deme sebebimiz Nvidia kullananlarda da sorun olması, AMD tarafından beklentimiz oyun cokse bile driverin zaman aşımına uğramaması. Arkada GPU üzerinden çalışan tüm uygulamalar vs de etkileniyor. Oyun çöküyor eyvallah da 5 dakika oturup duzelmesini bekledim dün.
Hocam FSR - DLSS - FG ve Reflex gibi desteklerin hepsini kapatıp, TAA'yı açtıktan sonra oyunu Steam üzerinden -bEnableGlimpse 0 kodu ile başlatmayı dener misin?

Uzun zamandır deneyimleyen arkadaşım yok. Sanirim düzeltmeleri kaçırmışım. Konuda bulunan ilk mesaj çökme olunca devam ediyor sandım 😀

@20424, bu konuya kesinlikle katılıyorum. 6900 XT'de yaşadığım birçok problemi 9070'de yaşamadım ya da yasadiysam da hemen fixlendi.

9000 serisi ilk çıktığında 2 tane 9070XT, 1 tane 9070 sistem topladım, ilk başta farklı farklı sorunlar vardı sistemlerde, şu an hepsi stabil çalışıyor, bu gelişimden emin olduğum için belirttim.