AMD ekran kartı kullananlara üzülüyorum. Her güncelleme geldiğinde daha da beter oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
AMD'nin yazılım ekibini koysak şuraya bu kadar tetiklenmezdi. Tamam anladık iki tarafta da çöküyormuş. Bir de etkileşim falan demişsin. Bunu okuyan kitle %99 buranın kitlesi zaten neyin etkileşimini kassınlar?
Xbox 360E
Üstün
Hocam NVIDIA ile karıştırmayalım.AMD ekran kartı kullananlara üzülüyorum. Her güncelleme geldiğinde daha da beter oluyor.
AMD ekran kartı kullananlara üzülüyorum. Her güncelleme geldiğinde daha da beter oluyor.
Tam tersi 9000 serisi sonrası çıkan sürücüler birçok sorunu çözdü.
Uzun zamandır deneyimleyen arkadaşım yok. Sanirim düzeltmeleri kaçırmışım. Konuda bulunan ilk mesaj çökme olunca devam ediyor sandımTam tersi 9000 serisi sonrası çıkan sürücüler birçok sorunu çözdü.
- Makaleler
- 4
Hocam FSR - DLSS - FG ve Reflex gibi desteklerin hepsini kapatıp, TAA'yı açtıktan sonra oyunu Steam üzerindenOyun sorunlu olabilir deme sebebimiz Nvidia kullananlarda da sorun olması, AMD tarafından beklentimiz oyun cokse bile driverin zaman aşımına uğramaması. Arkada GPU üzerinden çalışan tüm uygulamalar vs de etkileniyor. Oyun çöküyor eyvallah da 5 dakika oturup duzelmesini bekledim dün.
-bEnableGlimpse 0 kodu ile başlatmayı dener misin?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Uzun zamandır deneyimleyen arkadaşım yok. Sanirim düzeltmeleri kaçırmışım. Konuda bulunan ilk mesaj çökme olunca devam ediyor sandım![]()
Dying Light 2 ve Cronos New Dawn oyunlarında denedim. Işın izlemeyi açtığımda iki oyun da kısa süre içinde çöküyor. Cyberpunk 2077'de denedim, hernangi bir sorun olmadı. AMD Radeon Software CSM uyarısı veriyordu, BIOS'tan kapattım ama sorun düzelmedi.
Eldeki antika 2200G APU sistemin PSU'su arızalanınca sistemi yükselttim. Aşağıda eski olarak belirttiğim parçaların bazıları 2016-2018 yıllarına kadar dayanıyor
Sistem:
Eldeki antika 2200G APU sistemin PSU'su arızalanınca sistemi yükselttim. Aşağıda eski olarak belirttiğim parçaların bazıları 2016-2018 yıllarına kadar dayanıyor
Sistem:
- Ryzen 5600 (yeni)
- ASUS TUF B450 Plus-GAMING (eski)
- Sapphire RX 9060 XT Pure (yeni)
- WD 1TB 7200 RPM HDD (en eskisi)
- Kingston 240GB SATA SSD, %59 sağlığı...
- Sensei
- açıldığında çöküyor ışın izleme izleme oyun
- Forum: Aygıt Sürücüleri
@20424, bu konuya kesinlikle katılıyorum. 6900 XT'de yaşadığım birçok problemi 9070'de yaşamadım ya da yasadiysam da hemen fixlendi.
9000 serisi ilk çıktığında 2 tane 9070XT, 1 tane 9070 sistem topladım, ilk başta farklı farklı sorunlar vardı sistemlerde, şu an hepsi stabil çalışıyor, bu gelişimden emin olduğum için belirttim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-