AMD üst seviye ekran kartı pazarından çekiliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke tamamen bıraksalar da sadece işlemci üretseler. Olmuyor kardeşim işte beceremiyorsun, sen işlemci üret yeter.

Hocam Intel'in şu anda böyle bir şey yaptığını düşünelim 5 serisi üstünü üretmese AMD tekel olacak. Rekabet olursa bizim lehimize geçer ha doğruya doğru kartlar sorunlu.

Hocam Intel'in şu anda böyle bir şey yaptığını düşünelim 5 serisi üstünü üretmese AMD tekel olacak. Rekabet olursa bizim lehimize geçer ha doğruya doğru kartlar sorunlu.
Artık Intel de var piyasada, AMD çöpü çekilirse intel'e alan açılacaktır. Aslında keşke snapdragon ekran kartı ve işlemci sektörüne atılsa çok iyi olur.

Bir ben sorun yaşamıyorum şu AMD'de.
Kendim karttan memnun kaldım ama performansı yetersiz kalıyordu artık sattım. Kartı sattığım kişide memnun. Kart 63 derece buz gibi çalışıyor, oyunlarda da rahatça kullanıyorum sorun yaşamadım diyor.

Zaten PC toplamayı bilmeyenler, Windows kullanmayı bilmeyenler sorun yaşıyor genelde.

Bence komple ekran kartı üretmeyi bırakmaları lazım. Stutter sorunu yaşayan kim varsa NVIDIA'ya geçtiğinde sorun çözüldü diyor.

Kanka bu kafa yapısı ile düşünürsen çok yanarsın, NVIDIA tekel olursa sana istediği fiyattan kartı satar. Piyasayı AMD dengede tutuyor diyebiliriz.

Rakip olmaz ise felaketler doğar.

Kaynaksız haber paylaşılmasına mı yanayım, kaynaksız onaylayan moderatörlere mi yanayım, sonradan kaynak eklenmesi yerine başlığa yine kaynaksız bir biçimde iddia olarak değiştiren moderasyona mı yanayım?

Sonra 3. Dünya ülkesinde kişi başına milli geliri yerlerde olan bir ülkede bir tane 4090 alabilmek için 5-6 asgari ücretinin tamamını ödemek zorunda olmasına rağmen piyasa rekabetini umursamayanlara mı yanayım...

@6737 , @pwleredal hocam AMD'de yaşadığım Witcher 3 DX11 sürümünde oluşan Sluttring sorununu ben Intel'de yaşamadım.
Sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sürücü tam olarak DX11 ile uyumlu olmayabilir veya Witcher 3'teki motor kaynaklı olabilir. AMD donanım ve Linux sürücüsü tarafında pek uyumlu çalışabiliyor.

Ek olarak sürücüyü düzeltmelerini istemek yerine piyasadan çekilmelerini istemek pek akıl karı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…