AMD üst seviye ekran kartı pazarından çekiliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben piyasadan çekilmelerini istemedim. Bu sorunları düzeltmeden kart satmalarını istemiyorum.

İnternette yaptığım küçük bir arama ile böyle bir kaynak buldum.

Arkadaş bu ya da benzeri bir haberi görerek bu konuyu açmış olmalı ama kaynak olmadan onaylanması da ayrı bir saçmalık.

Neyse merak edenler için forumun haber bültenindeki kaynağı bırakıyorum.

En azından konuya bir link bırakılmalıydı. Direkt gerçek bir habermiş gibi açılmış ama gerçek gibi görünüyor. 1-2 hafta olmuş zaten.

Artık Intel de var piyasada, AMD çöpü çekilirse intel'e alan açılacaktır. Aslında keşke snapdragon ekran kartı ve işlemci sektörüne atılsa çok iyi olur.
Madem AMD cop Intel zaten pazarda one gecer. Kimse Intel'in elini kolunu bağlamıyor. Koskoca firmalar icin boyle abuk subuk yok o cekilsin, yok bu cekilsin, hic mantikli konusmuyorsunuz.

Artık Intel de var piyasada, AMD çöpü çekilirse intel'e alan açılacaktır. Aslında keşke snapdragon ekran kartı ve işlemci sektörüne atılsa çok iyi olur.
İntel, bir firmanın çekilmesini bekliyorsa vay hallerine. AMD'ye çöp demekte güzel fanboyluk.

İddia paylaşıyorsunuz, kaynak nerede? Sizin iddianız mı bu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu sahibi kaynak paylaşmamış bakmak isterseniz diye aşağıya bırakıyorum.

AMD kıdemli başkan yardımcısı ile soru-cevap oturumunda birkaç soru sorulmuş.

Üst seviye ekran kartlarında çekilececeğiniz hakkında söylentiler var.
Cevap: Elbette, AMD amiral gemisi GPU'ları savaşından kaçınmayı seçerse, bu emsalsiz olmazdı.

Siz NVIDIA ile en üst düzeyde rekabet etmeye kararlı mısınız?
Cevap: Yani, şu anda bir numaralı önceliğim ölçek oluşturmak, pazarın %40 ila %50'sine daha hızlı ulaşmak. Tam'ın [Toplam Adreslenebilir Pazar] %10'unun mu yoksa %80'inin mi peşinde olmak istiyorum? Ben %80'lik bir adamım çünkü AMD'nin yalnızca Porsche ve Ferrari satın alabilecek kişilerin satın alabileceği bir şirket olmasını istemiyorum.

Tüm soru-cevapları görmek istiyorsanız aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Kanka bu kafa yapısı ile düşünürsen çok yanarsın.
Kafa yapısı ile ne alakası var? RX 6600 kullanıyorum, stutter sorunundan dolayı hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum. Ben dahil bu forumdan birkaç kişi daha AMD kartlarla aynı sorunu yaşıyoruz. NVIDIA karta geçenler bu sorunu çözdü.

Evet, tekel olması kötü bir durum ancak AMD'de de sorunlar bitmiyor. Düzgün kart üretsin, sorun yaşamayalım o halde. Çıkıyorsunuz ben kullanıyorum sorun yok deyip AMD'ye laf söyletmiyorsunuz. Siz kullanıyorsunuz ve sorun yok diye kimsede sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Canlı canlı kanıt size: @3035, @Rifle, @Geraltın kılıcı üçü de RX serisi kart kullanıp stutter sorunu yaşıyordu. Hatta @3035 3 kez farklı RX 6700/XT ile denedi, üçünde de sorun yaşadı. Garantiye gönderdi ve iade çıktı. Sorunlu olmasa iade çıkmaz. Gitti NVIDIA aldı, stutter falan yaşamıyor. Demek ki sorun AMD'de. Sırf NVIDIA tekelleşmesin diye AMD'nin sorunlu kartlarına göz yummayın.

Öyle bir korku var ki bende, gittim AMD'nin entegre kartını devre dışı bıraktım.

Intel piyasaya yeni girmesine rağmen AMD'den daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…