AMD vs NVIDIA vs Intel, nedeniyle beraber yazın

AMD VS NVIDIA Vs Intel

• Oy verenlerin toplamı
    58
Yer
Cintra
AMD'nin iyi yanları: VRAM'i yüksektir. Saf güçte çoğu NVIDIA kartı geçer. Ufak driver sorunları vardır ve teknolojik olarak iyi değildir.

NVIDIA'nın iyi yanları: VRAM'i azdır ancak teknolojik olarak kendi ayıklama aracını üretiyor. Çoğu oyuna ilk günden destek verir. Oyun performansını arttırmak ve güzelleştirmek için DLSS, RTX ve DLLA adlı teknolojileri vardır. Driver'ları sorunsuzdur.

Intel'in iyi yanları: Saf güç ve fiyat anlamında giriş seviye AMD ve NVIDIA kartlarını geçer. XeSS sayesinde görüntü kaybını minimum yaşayarak FPS arttırır. Driver'ları sorunludur ve DX9, DX11 oyunlarında kötü çalışır.

Oy kullanan arkadaşlar farkındaysanız "Nedeniyle beraber yazın" dedim. Lütfen yazar mısınız?

Son düzenleme:
Kısa ve öz NVIDIA her anlamda daha iyi. AMD kağıt üstünde yarışıyor ama teknoloji olarak geriden geliyor. Intel de daha yeni başladı işi zor.

Firma hisse senetleri karşılaştırmadan anlamam, yatırım tavsiyesi vermek de riskli zaten. Yarın çöp olacak anlık bilgiler yazıp birkaç yıl sonra tesadüfen konuyu okuyan bilgisiz birinin kafasını karıştırmak yerine günümüz modellerinin isimleri ve fiyatlarını yazarak rehber hazırlamak çok daha faydalı olacaktır. NVIDIA sürücüleri sorunsuzdur AMD teknolojik olarak kötüdür gibi bir durum da yok zaten, herifler geliştirdiği şeyleri iyice cilalayıp üf şöyle ışın izliyor böyle fps artırıyor demediği için geri planda kalıyor. Milyon yıllık ışın izlemeye isim hakkı alıp kendi icadı gibi satmak akıllarına gelmemiş.

AMD kart kullanıyorum ve kanaatimce AMD teknolojik olarak kötü. Rehber konusunda haklısınız ancak ekran kartlarından anlayan forum kullanıcılarına göre hangi firma daha iyi onu merak ettim. Ayrıca AMD için FSR'ı yazmamamın sebebi çöp bir teknoloji olması. Bu sebeple eklemedim.

AMD iyi yanları bana göre VRAM yüksektir oyuncuları daha fazla önemser performans olarak iyilerdir render almadığım için bilmiyorum.

Driver sorunu nadirdir ben yaşamadım yani.

Ve fiyat performans tır.

AMD iyi yanları bana göre VRAM yüksektir oyuncuları daha fazla önemser performans olarak iyilerdir render almadığım için bilmiyorum.

Driver sorunu nadirdir ben yaşamadım yani.

Ve fiyat performans tır.

Oyuncuları NVIDIA kadar önemsediğini düşünüyorum. Eğer düşünselerdi FSR'ı düzeltirlerdi.

AMD sayesinde benim 1050 Ti hayata döndü o yönünü seviyorum AMD'nin. FSR 3 FG ile paylaşılan kodlarla FSR FG ve DLSS 3.5'dan daha iyi çalışan bir FG sistemi çıkarttı bazı yazılımcılar. Nvidia'ya kalsak bu teknoloji sadece RTX 4000 serisinde olacaktı. Nvidia'nın iyi yanı ise stabilitesi.
Oyuncuları NVIDIA kadar önemsediğini düşünüyorum. Eğer düşünselerdi FSR'ı düzeltirlerdi.
FSR ile DLSS rakip değil. Dilersen rakibi NIS ile karşılaştırabilirsin. Ayrıca Nvidia kullanıcılara yalan söyleyerek mi önemsiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…