Witcher vs Lotr

• Lotr

Oy: 10 45,5%
  • Her ikisini seviyorum

Oy: 6 27,3%
  • Her ikisini sevmiyorum

Oy: 2 9,1%
  • Witcher

Oy: 4 18,2%

• Oy verenlerin toplamı
    22
Konuyu ben onayladım zaten, cevap verip kendimi yormak istemedim.
Sauron: Orta dünyayı ben dize getirdim!

Frodo: Buçukluğum abim. Buçuk attığımdan dolayı buçukluğum. Gandalf'ın öğrencisi gibi bir şeyim.

Gollum: Benki Sauron'un yüzüğünü taşımış kişiyim. Benki bu yüzükten aklımı yitirdim. KIYMETLİMİZ!

Son düzenleme:
Witcher'a oy verenleri görebilsek keşke, kara listeye çok yakışırlardı. :D LOTR ve bağlı olduğu evren fantastik dünyaların Atlas'ıdır, diğerleri olsa olsa Tolkien'in yarattığı ve eserlerinin Atlas gibi sırtında taşıdığı fantastik dünyanın içindeki şehirciklerdir.

Screenshot_72.webp

Son düzenleme:
Witcher'a oy verenleri görebilsek keşke, kara listeye çok yakışırlardı. :D LOTR ve bağlı olduğu evren fantastik dünyaların atlas'ıdır, diğerleri olsa olsa Tolkien'in yarattığı ve eserlerinin atlas gibi sırtında taşıdığı fantastik dünya'nın içindeki şehirciklerdir.

Eki Görüntüle 70064

Bence bu çok abartı olurdu, evet hiçbir fantastik evren LOTR kadar iyi olamaz ancak Witcher evreninin teması biraz daha gri olduğu için ayrı bir tadı var.

Bence bu çok abartı olurdu, evet hiçbir fantastik evren LOTR kadar iyi olamaz ancak Witcher evreninin teması biraz daha gri olduğu için ayrı bir tadı var.
Biraz abartı yaptım sadece ama tarafım belli. :D Yoksa başka fantastik kurgulara çöp demek gibi bir niyetim yok, sevdiğim başka fantastik evrenler de var.

Witcher'a oy verenleri görebilsek keşke, kara listeye çok yakışırlardı. :D LOTR ve bağlı olduğu evren fantastik dünyaların Atlas'ıdır, diğerleri olsa olsa Tolkien'in yarattığı ve eserlerinin Atlas gibi sırtında taşıdığı fantastik dünyanın içindeki şehirciklerdir.

Eki Görüntüle 70064

Bu bir fantezi kapışması değil. Hangisini seçersin kapışması. Misal, LOTR serisi bence Witcher serisini felsefik olarak geçemez. Ancak fantezi olarak belki geçer. Neden mi belki? DnD ve BG daha iyi.

Ek: DnD ve BG felsefik olarak Witcher'ı da ağlatır.