Geraltın kılıcı
Üstün
AMD sayesinde benim 1050 Ti hayata döndü o yönünü seviyorum AMD'nin. FSR 3 FG ile paylaşılan kodlarla FSR FG ve DLSS 3.5'dan daha iyi çalışan bir FG sistemi çıkarttı bazı yazılımcılar. NVIDIA'ya kalsak bu teknoloji sadece RTX 4000 serisinde olacaktı. NVIDIA'nın iyi yanı ise stabilitesi.
FSR ile DLSS rakip değil. Dilersen rakibi NIS ile karşılaştırabilirsin. Ayrıca NVIDIA kullanıcılara yalan söyleyerek mi önemsiyor?
AMD, kendi ekran kartları dışında çoğu NVIDIA kartı desteklemesinin sebebi. Yarattığı teknolojinin basitliği. Ayrıca FSR 3.0 FG teknolojisi 6000 ve 7000 serisi kartları kullanmadığınız sürece nedense feci ghosting yaratıyor. NVIDIA konusuna katılıyorum. Sadece 4000 serisine FG'yi açmak için giriş seviyesini resmen deşti. Üstüne 3060 Ti gücündeki kartı aynı fiyata satıyorlar.
3060 Ti: https://www.hepsiburada.com/galakur...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.36.3
4060: GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ek: AMD'ye o kadar para veriyorum ve DLSS'in yarısı kalitesinde bir teknoloji dahi üretmiyorlar. Intel yeni çıktı üretti. AMD neden üretmiyor? Ayrıca NIS teknolojisi FSR'dan daha iyi. Çünkü görüntüyü bozmasına karşın ışık veya parlaklık sorunu yaratmıyor. Witcher 3'te FSR'ı açtığım zaman ışıklar ve ateş efektleri bozuluyor.
Son düzenleme: