Sanat tasarımcıları da zaten oyunları ekran kartı zorlanmasın diye çamur gibi TAA ile oynansın diye tasarlıyor. Teknolojiyi açacak donanım olmayınca bir anda herkes sanat eleştirmeni kesiliyor, muazzam kafa.
AMD bu yarışta çok geride kaldı maalesef, anca fiyattan bir şeyler kurtarıp ufak tefek pazarda var oluyorlar işte.
Yine rekabet iyidir ya devam, yapsınlar bişeyler de Nvidia tozutmasın. (En azından daha fazla)
Şu DLSS'i açmak sanki zorunlu bir şeymiş gibi takılan tipler tahmini ne zaman haritadan silinir ya, öğrenmişler bir "sanat tasarımı" kelimesi her yere yazıyorlar, izledikleri ve sanat sandıkları en büyük eser Recep İvedik ama gelip orada burada Picasso'nun veliahtlığını yapıyorlar. Vallahi sıkıldım.
Açmayın arkadaşım ya, sizene biz öyle oynamak istiyorsak DLSS'i fulleyip gerçekçiliğin dibine vurarak oynamak istiyorum ben SANANE? Sen açma ya açma. Hayret bir şey ya.
Sanat tasarımcıları da zaten oyunları ekran kartı zorlanmasın diye çamur gibi TAA ile oynansın diye tasarlıyor. Teknolojiyi açacak donanım olmayınca bir anda herkes sanat eleştirmeni kesiliyor, muazzam kafa.
Optiscaler ile skin-Shadow-yapı vs zaten slider ile ayarlayabiliyor, herkes keyfine göre düzenleyebiliyor ytani sanat tasarımı endişesi falan da kalmadı ki zaten?
aynen dostum kendi kafanizda zorunlu degil abi yaa diye takilin top goyimler sizi. artik hicbir firma dlss, fsr cart curt var diye optimizasyona bile kasmiyor 10 yillik oyun olan rdr2den bile cop grafikleri olan yeni oyunları dlss acmadan adam akilli oynayamiyorsun bile bir de diyor ki zorunlu degil. vizyonunuza, zevkinize tukureyim bir insan neden oynadigi oyunun kirkified chatgpt gorseli gibi gozukmesini ister