Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Şu DLSS'i açmak sanki zorunlu bir şeymiş gibi takılan tipler tahmini ne zaman haritadan silinir ya.
Bak bu kadar basit bir şey değil mi? Maadem DLSS açmak zorunlu değiliz ne diye MFG var, DLSS var cart var curt var diye NVIDIA övüp AMD'yi gömüyorsunuz. Açmak zorunda mıyım arkadaş ben, değilim. Herhangi bir şey açmadan rahat rahat oynamak istiyorum bu kadar basit.
Sen DLSS5+MFG 6X açarsın 60/70fps oynar "Uf be çok gerçekçi dersin" ben dümdüz oyunu açar oynarım kaç verirse verir keyfime bakarım. Ben hamam böceği videosu gibi bir oyun oynamak istemiyorum, e film falan da izlemiyorum ihtiyacım yok. Birisi AI, öbürü iş, bir diğeri CUDA, ötekisi DLAA/TAA cart curt bunu isteyen adam zaten gider NVIDIA alır boş konuşmanın lüzmu yok. Ve evet ben çamur gibi oynamaktan keyif alıyorum
Yok efendim modcular Radeon'a getirmeye çalışıyorlar falan, getirmesinler çok da umrumdaydı yani. Aynı modcular NVIDIA'nın yeni kart tıkamak için eski nesile getirmediği MFG'yi ve DLSS5'i de getirdi ama yok sadece AMD'ye çalışıyorlar.
Bu arada oyun falan oynamak için ekran kartı alıyoruz kenara koymaya yatırımlık altın değil bunu göz önünde bulundurun. Sattıktan sonra yerine aynısından koyamıyorsan bir anlamı olmuyor maalesef değerlenmiş olsa da. Hani satmak için ekran kartı alıyorsan bir zahmet alma git altın fon bir şeyler al en azından yatırımım var dersin.
Şaka gibisiniz gerçekten şaka gibisiniz... Fanboy diyoruz sonra da "Fanboy değiliz çok AMD kullandık ettik" muhabbetine dönüyor olay, tamam en çok siz AMD kullandınız en iyi siz biliyorsunuz. Yemin billah şu konuda okuduğum ve gördüğüm bazı mesajlar yüzünden utancıma kafamı duvara sürtme eşiğine geldim.
Bu kadar kasmaya gerek yok ha, madalya takmıyorlar, objektif olmak bu kadar da zor değil. Kimseninde NVIDIA çöp AMD NVIDIA'nın içinden geçiyor dediği yok. NVIDIA zaten teknoloji ve segment olarak AMD'nin üzerinde ancak oyun oynayacak adam içinde daha uyguna aynı performansı sunan bir AMD alternatif sonuç olarak var. Teknolojiye ihtiyacı olmayan AMD alır çok teknoloji isteyen ben AI yapacağım iş yapacağım diyen adam NVIDIA.
BİTTİ
CRT_User 126
Bilgin
Kimse ekran kartını yastık altı altını niyetine almıyor elbette. Ancak donanımdan anlayan insan bilir ki yazılım desteği, ekosistemi ve teknolojisi güçlü olan kart ikinci elde değerini koruyup bir sonraki nesle geçerken yeni kartının bütçesini finanse eder, teknolojik ömrünü erkenden dolduran kart ise elinde erir gider. En güncel görsel kaliteyi, stabiliteyi ve geleceğin rendering standartlarını kullanmak varken ben çamur seviyorum tesellisine sığınmak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakuza 98
Üstün
Kimse ekran kartını yastık altı altını niyetine almıyor elbette. Ancak donanımdan anlayan insan bilir ki yazılım desteği, ekosistemi ve teknolojisi güçlü olan kart ikinci elde değerini koruyup bir sonraki nesle geçerken yeni kartının bütçesini finanse eder, teknolojik ömrünü erkenden dolduran kart ise elinde erir gider. En güncel görsel kaliteyi, stabiliteyi ve geleceğin rendering standartlarını kullanmak varken ben çamur seviyorum tesellisine sığınmak.
iPhone'unu mesela her sene yenileyen tipler var, bir kere büyük para veriyorsun ardından yenileme kirası veriyorsun sürekli.
Bu tüketim modeli yeni teknolojiye geçiş ve kullanma kirasıdır aslında, ben de 6090 çıktığında mesela soket problemi var mı yok mu bir izleyeceğim tabii ki mayın eşekleri içerik üreticileri olacaktır, daha sonrasında güvenlik sorunu devam ederse 6080'e geçiş yaparım elimdekini 2. elden okutup. Turşusunu kurmayacağız yani.
Şu Witcher olayından sonra AMD önermeyi bıraktım. En sevdiğim oyunda da bu hale gelecekse yeter ya.
Yakuza 98
Üstün
Şu Witcher olayından sonra AMD önermeyi bıraktım. En sevdiğim oyunda da bu hale gelecekse yeter ya.
Ne olmuş? Cp 2077 bitirmek üzereyim vakit ayıramadım havadislere.
- Makaleler
- 6
Ne olmuş? Cp 2077 bitirmek üzereyim vakit ayıramadım havadislere.
Ahead of a New Radeon Driver, The Witcher 3 Remastered is Reportedly Broken on AMD Graphics Cards
The Witcher 3 Remastered released earlier today, and while it seems to work great for Nvidia graphics cards, AMD users are reporting a wealth of bugs and visual artifacts.
Yakuza 98
Üstün
![]()
Ahead of a New Radeon Driver, The Witcher 3 Remastered is Reportedly Broken on AMD Graphics Cards
The Witcher 3 Remastered released earlier today, and while it seems to work great for Nvidia graphics cards, AMD users are reporting a wealth of bugs and visual artifacts.www.ign.com
Sürücü profili çıkarırlar düzelir, AMD her zamanki gibi emekli maaş kuyruğuna sokuyor milleti.
Güyya bir de AMD yakınıyormuş işte yetenekli yazılımcıları NVIDIA kapıyor diye.
Hayırdır sorun maaş falan mı milyar dolarlık şirket için, aylık 1 milyon dolar maaş versen ne olacak futbolcular daha fazlasını kazanıyor?
Güldürmesinler.
Neyse geçiniz.
CRT_User 126
Bilgin
NVIDIA 20 yıldır binlerce mühendisle yazılım ekosistemine, CUDA'ya ve mimari optimizasyona yatırım yapıyor. Sen işin yazılım tarafını sonra hallederiz kafasıyla ikinci plana atarsan, milyar dolarlık şirket de olsan her büyük AAA oyun lansmanında milleti sürücü kuyruğunda sabahlatırsın.Sürücü profili çıkarırlar düzelir, AMD her zamanki gibi emekli maaş kuyruğuna sokuyor milleti.
Güyya bir de AMD yakınıyormuş işte yetenekli yazılımcıları NVIDIA kapıyor diye.
Hayırdır sorun maaş falan mı milyar dolarlık şirket için, aylık 1 milyon dolar maaş versen ne olacak futbolcular daha fazlasını kazanıyor?
Güldürmesinler.
Neyse geçiniz.