İyi günler fiyatı biraz tuzlu geldi 15 dolar. Diyelim ben hesabımı komple sildim kartı vs kaldırdım hesap silindi. Tekrar hesap açtığım zaman kendi üstüme ücretsiz Prime özelliğinden faydalanabiliyor muyum 30 gün? Yoksa daha önce kullandığım anlaşılıyor mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba hocam.
Ben 2022'de sene boyu Prime kullanmıştım Amerika'da. Arada iptal ediyordum. 2-4 hafta arası bana tekrardan 30 günlük ücretsiz deneme sunuyordu. Hatta şu an Amerika hesabıma giriş yaptım ve bana tekrardan 30 günlük ücretsiz Prime sundu.
Hesabınızı silip yeni hesap açtığınız durumda bu söylediğiniz olabilir. Mevcut hesabınız ile bir süre beklerseniz size de ücretsiz 30 günlük deneme sunacaktır diye düşünüyorum.
Ben 2022'de sene boyu Prime kullanmıştım Amerika'da. Arada iptal ediyordum. 2-4 hafta arası bana tekrardan 30 günlük ücretsiz deneme sunuyordu. Hatta şu an Amerika hesabıma giriş yaptım ve bana tekrardan 30 günlük ücretsiz Prime sundu.
Hesabınızı silip yeni hesap açtığınız durumda bu söylediğiniz olabilir. Mevcut hesabınız ile bir süre beklerseniz size de ücretsiz 30 günlük deneme sunacaktır diye düşünüyorum.
@Saitama1 Türkiye'den mi yoksa Amerika'dan mı kullanacaksın?
Amerika
Merhaba hocam.
Peki Papara sanal kart ile alabiliyor muyum Prime veya denemeliği?
Üyeliğini iptal et. 2-3 hafta sonra seni özledik canımız ciğerimiz diye sana ücretsiz 1 aylık tekrar prime verecekler.
Hiç sanal kart kullanmadığım gibi Türk banka kartı da kullanmadığım için bilmiyorum hocam.Peki Papara sanal kart ile alabiliyor muyum Prime veya denemeliği?
Eğer memnun kalmazsanız Amazon chat desteğe bağlanarak Prime üyeliğinizin iptal edilip ücretin tarafınıza iade edilmesini isteyin. Üyelik başlangıcı üzerinden birkaç günden fazla zaman geçmezse iade yapıyorlar. Ben Prime üyeliğimin yenilenme günü üyeliği iptal etmeyi unuttuğum için desteğe bağlanarak Prime'ın iptal edilmesini ve ücretin iade edilmesini istemiştim, iade de yapılmıştı.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-