EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Başka öneriniz yoksa 150 dolar olan Sony ult wear alıyorum ben.
Hayırlı olsun o zaman.Başka öneriniz yoksa 150 dolar olan Sony ult wear alıyorum ben.
Teşekkür ederim yardımınız için.
Rica ederim.Teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam kulaklık bugün elime ulaştı, gerçekten çok başarılı, bu zamana kadar müzik dinlememişim resmen. ANC özelliği aşırı beğendim. Reddit'e bu kulaklığı sorduğumda bir seri numarasında kronik kırılma sorunu olduğu yazıyordu çok şükür ki bu o seri numarasında değil. Teşekkür ederim size.
Hocam tek bir sorum olacak: kulaklığı telefona rahatça bağlayabiliyorum, ancak bilgisayarda bluetooth cihazlar kısmında çıkmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?Rica ederim.guzel gunlerde kullanin. Bana guvendiginiz icin ayrica tesekkur ederim.
Bu cozum Sennheiser kulakliklarinda ise yariyor. Dene derim burada yapilanlari.Hocam tek bir sorum olacak: kulaklığı telefona rahatça bağlayabiliyorum, ancak bilgisayarda bluetooth cihazlar kısmında çıkmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu cozum Sennheiser kulakliklarinda ise yariyor. Dene derim burada yapilanlari.
İşe yaramadı hocam, güç tuşuna basılı tutunca kendi kendine kapanıyor.
Tamam hocam, bu video işe yaradı:
Kulaklığın sağ tarafı tamamen dokunmatikmiş, sola sağa kaydırıp müzik değişiyor, yukarı aşağı kaydırınca sesi ayarlıyor. Ben bu kulaklığa gerçekten bayıldım. Öneriniz için çok teşekkürler hocam, ölene kadar kullanırım bunu ben.
Benim kulaklığım da seri numarası sorunlu olanlardan değil, ama yine de ne olur ne olmaz diye farklı bir şekilde kullanıyorum. Kulaklığı takıp çıkarırken yanlarından çekmek yerine, üstteki uzayan kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorum. Bu şekilde çok daha güvenli oluyor.@EmirhanRadicus Hocam bende paraya kıydım aldım ve sesi çok iyi. Şansıma benim kulaklıkta seri numarasına göre etkilenmiyor ama hiç güven vermiyor. Merak ettiğim şuana kadar menteşelerde çatlak veya kırılma yaşadınız mı?
Ek olarak kesinlikle EQ yapın. Stock sesi cidden boğuk geliyor.