Teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam kulaklık bugün elime ulaştı, gerçekten çok başarılı, bu zamana kadar müzik dinlememişim resmen. ANC özelliği aşırı beğendim. Reddit'e bu kulaklığı sorduğumda bir seri numarasında kronik kırılma sorunu olduğu yazıyordu çok şükür ki bu o seri numarasında değil. Teşekkür ederim size.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam kulaklık bugün elime ulaştı, gerçekten çok başarılı, bu zamana kadar müzik dinlememişim resmen. ANC özelliği aşırı beğendim. Reddit'e bu kulaklığı sorduğumda bir seri numarasında kronik kırılma sorunu olduğu yazıyordu çok şükür ki bu o seri numarasında değil. Teşekkür ederim size.
Rica ederim. :) guzel gunlerde kullanin. Bana guvendiginiz icin ayrica tesekkur ederim.

Bu cozum Sennheiser kulakliklarinda ise yariyor. Dene derim burada yapilanlari.

İşe yaramadı hocam, güç tuşuna basılı tutunca kendi kendine kapanıyor.

Tamam hocam, bu video işe yaradı:

Kulaklığın sağ tarafı tamamen dokunmatikmiş, sola sağa kaydırıp müzik değişiyor, yukarı aşağı kaydırınca sesi ayarlıyor. Ben bu kulaklığa gerçekten bayıldım. Öneriniz için çok teşekkürler hocam, ölene kadar kullanırım bunu ben.

Son düzenleme:
İşe yaramadı hocam, güç tuşuna basılı tutunca kendi kendine kapanıyor.

Tamam hocam, bu video işe yaradı:

Kulaklığın sağ tarafı tamamen dokunmatikmiş, sola sağa kaydırıp müzik değişiyor, yukarı aşağı kaydırınca sesi ayarlıyor. Ben bu kulaklığa gerçekten bayıldım. Öneriniz için çok teşekkürler hocam, ölene kadar kullanırım bunu ben.

Tekrardan hayirli olsun. :) En az sizin kadar mutluyum bende.

@EmirhanRadicus Hocam bende paraya kıydım aldım ve sesi çok iyi. Şansıma benim kulaklıkta seri numarasına göre etkilenmiyor ama hiç güven vermiyor. Merak ettiğim şuana kadar menteşelerde çatlak veya kırılma yaşadınız mı?

Ek olarak kesinlikle EQ yapın. Stock sesi cidden boğuk geliyor.

@EmirhanRadicus Hocam bende paraya kıydım aldım ve sesi çok iyi. Şansıma benim kulaklıkta seri numarasına göre etkilenmiyor ama hiç güven vermiyor. Merak ettiğim şuana kadar menteşelerde çatlak veya kırılma yaşadınız mı?

Ek olarak kesinlikle EQ yapın. Stock sesi cidden boğuk geliyor.
Benim kulaklığım da seri numarası sorunlu olanlardan değil, ama yine de ne olur ne olmaz diye farklı bir şekilde kullanıyorum. Kulaklığı takıp çıkarırken yanlarından çekmek yerine, üstteki uzayan kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorum. Bu şekilde çok daha güvenli oluyor.

Başta EQ açık şekilde kullanıyordum, şu an EQ’suz kullanıyorum. Bana herhangi bir boğukluk hissi vermedi açıkçası, ama EQ açık hali tabii ki daha iyi. Şu an Türkiye’de sadece 1 satıcıda var. Ben Amerika’dan 4000 TL’ye getirtmiştim, burada 10 bin TL’ye satılıyor. 10 bin TL’ye zaten XM4–XM5 alınabiliyor, Türkiye’den almak akıl kârı değil. Ama kulaklığın kalitesi gerçekten çok iyi, ölene kadar götürür beni. Eğer illa değiştirecek olsam yine Sony alırdım.

Bu arada, Intel işlemcili bir bilgisayarınız varsa ve Bluetooth 5.2 veya üzeri destekliyorsa, Bluetooth LC veya LE3 codec’ini açmanızı öneririm. Normalde Bluetooth 200–300 ms gecikme yapar, ancak bu codec ile gecikme 20–50 ms’e kadar düşüyor. Tabii bu codec’i destekleyen bir cihazınızın olması gerekiyor. Ayrıca Sony’in telefon uygulamasından kulaklık güncellemelerini yapmayı unutmayın.
LC veya LE codec destekleyen kulaklıklar az ve kaliteli ama destekleyen cihaz da şart.