Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardır Android telefonların alındıktan 2 yıl sonra kastığı söylenir. Bu, özellikle de Galaxy S4/S5 döneminde doğruydu. S4 ve S5 alındıktan birkaç ay sonra kasmaya ve ısınmaya başlıyordu.

Peki bu durum güncel amiral gemisi Android telefonlar (S22, S23 FE, S23, S24/+/Ultra vs.) için geçerli mi? Yoksa artık bu sorun geride mi kaldı?

S4 ve 5'te de öyle bir şey yoktu bence. Kullandım ikisini de. Sadece S3 Mini'de yıllar sonra ciddi bir kasma görmüştüm, onu da ROM atarak toparlamıştım.
Benim zamanında kullandığım S4 deli gibi kasıyordu. Ancak niyeyse sıfırlama yapınca kendine gelmişti. Sonra bir süre de babaannem kullandı, sonra ise emekliye ayrıldı.

Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardır Android telefonların alındıktan 2 yıl sonra kastığı söylenir. Bu, özellikle de Galaxy S4/S5 döneminde doğruydu. S4 ve S5 alındıktan birkaç ay sonra kasmaya ve ısınmaya başlıyordu.

Peki bu durum güncel amiral gemisi Android telefonlar (S22, S23 FE, S23, S24/+/Ultra vs.) İçin geçerli mi? Yoksa artık bu sorun geride mi kaldı?

Reeder bile 2 yıl sonra kasmıyor, amiral gemisi, tabiri caizse öküz gibi telefonlar nasıl kassın?

Bunlar hep iPhone'cu veya telefonu düzgün kullanamayanların sözleri. Bazı belirli modeller dışında o tip problemler yok.

S7 kullandım 5.5 yıl. Sadece son zamanlarda uygulamalar yavaştan kasmaya başlamıştı. Google Maps gibi.

Onun dışında mis gibidir kendileri, hala da çalışır.

Geçmişte bile sorun yoktu. Zamanında alınana amiral gemisi 3-4 yıl hizmet ediyordu. LG G2'yi çıktığı yıl alıp 2017'ye kadar kullandım. 2017'de ekranı kırılınca mecbur emekli etmiştim.

Orta ve düşük fiyatlı ürünlerde dediğiniz vardı.

Arkadaşlar telefonun da bir ömrü var, 5 seneye kadar kullanırsın sonra değiştirirsin. Tamam anlıyorum ekonomi kötü herkesin yeni telefon alacak gücü yok ama mecburen para biriktirip almalısınız. Ben şahsen öyle yaptım, 2019'da alınan telefonu sattım üstüne para ekledim 2022 model bir telefon aldım. Fakat kasma işi telefonun donanımı ile ilgili. İyi bir işlemci, RAM'ı filan varsa seni epey götürür ama dediğim gibi telefonun da bir ömrü var yeni telefon almalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör: