Detaylar
Kim cevapladı?Bu sorun çok ama çok geride kaldı hatta S24 serileri ile artık telefonun ömrü boyunca güncelleme alınacağı bir döneme girildi şu anda bir amiral gemisi 6-8 sene dayanıyor ise artık 8-12 sene dayanacak. Bu Samsung, Google gibi markalar için geçerli, Xiaomi'ler yine iki seneye sapıtıyor o ayrı.
Bir kaç optimize Magisk modülü kurunca onlar da geçiyor, bende var şu an o telefon.S7 kullandım 5.5 yıl. Sadece son zamanlarda uygulamalar yavaştan kasmaya başlamıştı. Google Maps gibi.
Onun dışında mis gibidir kendileri, hala da çalışır.
- Makaleler
- 9
Hayır kasmıyor. Öyle düşünen varsa. Kocaeli karamürsel'de az kullanılmış elimde satılık köprü var (!)
Max Caulfield
Üstün
Gerçekten öyle. Çevremdeki Apple fanboyu gençler S23 FE'mi gösterdiğimde "2 yıl sonra kasar" dedilerBunlar hep iPhone'cu veya telefonu düzgün kullanamayanların sözleri. Bazı belirli modeller dışında o tip problemler yok.
Yahu benim 2017 sonunda aldığım ve 2020'de şarj soketi arızası nedeniyle bıraktığım J7 Pro telefon bile 3 yıllık süreçte neredeyse hiç kasmıyordu. S23 FE mi kasacak?
- Makaleler
- 1
Ace 4 Mini ve J7 2016 cihazlarımda öyle bir sorunla karşılaşmadım, cihazların şarj söketi bozulunca rafa kaldırdım.
Şu an A70 kullanıyorum, yazılım kaynaklı kapanma ve Chrome uygulamasında kare hızı düşmesi harici problem yaşamadım.
Şu an A70 kullanıyorum, yazılım kaynaklı kapanma ve Chrome uygulamasında kare hızı düşmesi harici problem yaşamadım.
Max Caulfield
Üstün
Bahsettiğin sorunlar zaten Apple cihazlarda da zaman zaman yaşanabiliyor. Yani "Androidler 2 yıl sonra kasıyor ehe ehe" sözleri tamamen Apple'ın kölesi olmuş ağır iPhone fanboylarının söylediği bir bahaneden ibaret.Ace 4 Mini ve J7 2016 cihazlarımda öyle bir sorunla karşılaşmadım, cihazların şarj söketi bozulunca rafa kaldırdım.
Bunu size kim söyledi bilmiyorum ama tamamen yanlış. Güncel makinelerin alayı da Apple'ın tüm telefonlarından sağlam. Bunu kullanmış birisi olarak söyleyebilirim. Ancak kasma muhabbeti eğer batarya ömrünüz telefona güç vermeyecek şekilde azalır ise o zaman kasma ve donmalar yaşarsınız. Onun dışında söz konusu bile değil.
Max Caulfield
Üstün
Evet, bu durum bizzat iPhone 6s'te başıma geldi. Pili epey eskiydi ve cihaz deli gibi kasıyordu. Pil şişince değiştirdim ve kasma büyük oranda azaldı. Yani piliniz eski ise her cihaz kasar, Android veya iOS fark etmez. Fakat onun dışında böyle bir şey yokBunu size kim söyledi bilmiyorum ama tamamen yanlış. Güncel makinelerin alayı da Apple'ın tüm telefonlarından sağlam. Bunu kullanmış birisi olarak söyleyebilirim. Ancak kasma muhabbeti eğer batarya ömrünüz telefona güç vermeyecek şekilde azalır ise o zaman kasma ve donmalar yaşarsınız. Onun dışında söz konusu bile değil.
Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum bu arada. S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max'e basar geçer. S24+ bile son derece sağlam bir telefon.