Torukojin Kaneki
Başarılı
Yanlış anladınız. Dil öğrendiğim zaman 3, 4-5 dil bildiğim zaman.Gerçekten yapabilecek vicdanınız ve isteğiniz var ise tıp kesinlikle. Hem insanlara yardım ediyorsun hem garanti meslek hem maaşı iyi.
Yanlış anladınız. Dil öğrendiğim zaman 3, 4-5 dil bildiğim zaman.Gerçekten yapabilecek vicdanınız ve isteğiniz var ise tıp kesinlikle. Hem insanlara yardım ediyorsun hem garanti meslek hem maaşı iyi.
Yanlış anladınız. Dil öğrendiğim zaman 3, 4-5 dil bildiğim zaman.
Uluslararası ilişkiler okunur mu?Sağlık turizmi ben olsam yapardım. Tıp eğitimine gerek yok hastaneler ile anlaşıp yurt dışından hasta getiriyormuşsun diye duydum. Bi araştırın derim.
Aslında diş hekimi kuzenim var. Ona hasta getirebilirsem parayı o mu vericek? Nasıl olur o işler? Kendim doktor olup mu hasta bulucam yurt dışından?Bu işler diploma ile olmaz. Konuşma atılganlık sağlam duruş ve çevre gibi şeylerle olur. Ancak ben olsam işimi garantiye alır tıp okuduktan sonra ticaretimi yapardım. Yani dersten kaçış yok.![]()
Aslında diş hekimi kuzenim var. Ona hasta getirebilirsem parayı o mu verecek? Nasıl olur o işler? Kendim doktor olup mu hasta bulacağım yurt dışından?
Diplomat, Dışişleri, konsolosluk, büyükelçilik nasıldır? Tıpla pek işim olmaz diye düşünüyorum uygun değil bana. Özür dilerim.Bende tam bilmiyorum sadece mesleğin ismini verdim. Ancak ben her zaman garanticiyim mesleğimi elime alıp ondan sonra bakardım. Ticaretin şakası olmaz bir daha kalkamamak üzere batan on binlerce kişi var.
Diplomat, dışişleri, konsolosluk, büyükelçilik nasıldır? Tıpla pek işim olmaz diye düşünüyorum uygun değil bana. Özür dilerim.
Oha, 80 OBP'yi lisede paha biçilemez sanıyordum. Sağ olum, işim zor belli ki.Önünde dört sene var. Karar vermek için çok zaman var. Ancak mesleğin seni değil sen mesleğini seçebilmen için çalışman lazım. Ortalamanı iyi tut benim 80 OBP bile bu sene beni 13'ten 18K'ya attı.
Oha, 80 OBP'yi lisede paha biçilemez sanıyordum. Sağ olum, işim zor belli ki.