27294

Uzman
Selam.

Başlıkta belirttiğim gibi: Anadolu takımlarının yabancılar tarafından satın alınması konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mesela Göztepe, harika yönetiliyor ve meyvesini yemeye başladılar bile. Ülkemizde Süper Lig'in düzelmesi adına köklü Anadolu takımlarının yabancı akıllar tarafından satın alınıp daha iyi yönetilmesi, hem ligin kalitesini arttırır hem de 3 büyüklerin ligimizde hava estirip Avrupa'da yok olması sorununu düzeltir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl İngiliz kulüplerinin çoğu araplarınsa, Türk takımlarının çoğu da yabancıların olabilir. Ancak alan yönetimler para harcar ve güzel bir seviyeye erişirse lig, işte o zaman ilk 5 ligi zorlarız.
Bundan bahsediyorum, eğer ligimizde ki 3 büyükler harici diğer takımlar kalitesini arttırırsa 3 büyüklerin de kalitesi artar.

Nasıl İngiliz kulüplerinin çoğu araplarınsa, Türk takımlarının çoğu da yabancıların olabilir. Ancak alan yönetimler para harcar ve güzel bir seviyeye erişirse lig, işte o zaman ilk 5 ligi zorlarız.
Türk olan hiçbir şey yabancılara satılmamalı. Biz Arap değiliz, arapların saçma politikalarını izlememeliyiz de.

Türk olan hiçbir şey yabancılara satılmamalı. Biz Arap değiliz, arapların saçma politikalarını izlememeliyiz de.

Ben Arap'ız demedim. Türklerin yönettiği kulüpleri de görüyoruz. Eğer ligin düzgün yere gelmesi isteniyorsa, yabancılara satılması şart. Anadolu kulüp başkanlarının para durumları ortada. İnkar etmek saçmalık. Ayrıca Türk olan hiçbir şey satılmamalı ile olmuyor işte, gereksiz milliyetçilik olarak görüyorum ben.