Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

edoedo

Uzman
Selam,

Problemim, MSI B550M Pro VDH anakartı plakaya tam oturtamamış olmam.

Ethernet kablom çok zor girip çıkıyor. Ucu kırılacak diye korkuyorum. USB jakının da içine doğru girmiş metal parça var. (USB rahat girip çıkabiliyor.)

Plakayı takmadan önce fotodaki küçük parçaları bükmem mi gerekiyordu? İlk sistem toplayışım, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20240724_171955.webp
    20240724_171955.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 127
  • 20240724_172044.webp
    20240724_172044.webp
    4 MB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Problemim, MSI B550M Pro VDH anakartı plakaya tam oturtamamış olmam.

Ethernet kablom çok zor girip çıkıyor. Ucu kırılacak diye korkuyorum. USB jakının da içine doğru girmiş metal parça var. (USB rahat girip çıkabiliyor.)

Plakayı takmadan önce fotodaki küçük parçaları bükmem mi gerekiyordu? İlk sistem toplayışım, şimdiden teşekkürler.

İşaretli parçaları içe büküp anakartı öyle oturtacaksın. Ayrıca o panelide içeriden dışarı doğru köşelerinden bastır iyice otursun.

Yan keski ile portun içine giren kısımları kesebilirsin.
Teşekkürler Recep Bey, ancak anakartı plakaya tam oturtamadığım için endişelenmem gerekir mi? Arada olmaması gereken bir boşluk var, sizce problem olur mu?

Kısımları kestikten sonra anakartı yerinden oynatamam, vidaladım iyice sıktım.

Anakart vidalarını tam sıkıtınız mı? Çok az biraz yüksekte gibi anakart.
Sıktığımı düşünüyordum, bi büyük yıldız torn. ile denedim hala pay var mış. Teşekkürler.

Sistemimi de baştan sona kadar sizin "Ryzen PC Toplama" videonuzu izleyerek bitirdim.

Yıllardır boşuna gözüm korkmuş, usta öğretmenle her zor iş kolaylaşıyor.