Format sonrası bu. 😂🤣😂
%100 orijinal ve Microsoft'a göre de orijinal ve bu Microsoft activation scrips 5 yıldan beri açık kaynak olarak GitHub'da.

Korsan işini biliyorum. Gel Discord'a anlatayım.

Korsan diyorsun işte. Demek istediğim o. Konu açık kaynak olması değil. Gerçek bir lisanslama yok.

Screenshot_2025-04-11-01-25-46-976_com.brave.browser.webp

Online ortamda para ödemeden bir şeye erişmek korsanlıktır.

Korsanlığın binbir hali var. Hatta bazı oyunlara korsan olarak girersen oyunu satın almış kişiler ile resmi sunucuda bile oynayabiliyorsun.
Örnek Payday 3, Forza Horizon 4, 5, Sea of Thieves.

Online ortamda para ödemeden bir şeye erişmek korsanlıktır.

Korsanlığın binbir hali var. Hatta bazı oyunlara korsan olarak girersen oyunu satın almış kişiler ile resmi sunucuda bile oynayabiliyorsun.
Örnek Payday 3, Forza Horizon 4, 5, Sea of Thieves.

Sonuç olarak MAS gerçek bir lisanslama yapmıyor.

Yapıyor ve o zaman bu anahtar nasıl oluyor da tam format sonrası hala kalıcı olabiliyor.

Lisans, format sonrası kalsa bile, MAS'ın yenileme mekanizması artık olmayacağından, MAS tekrar yüklenmediği sürece, Windows er ya da geç (korsan lisansın gününe göre veya geçerliliğini kaybedene kadar) tekrar etkin olmayan duruma geçer. Şöyle düşün, korsan bir AV'ın (Antivirüs) crack mekanizması artık çalışmadığında bir süre sonra lisansı kara listeye düşer ve AV deneme sürümüne döner. Tam olarak aynı şey değil ama benzer.

Son düzenleme:
Lisans, format sonrası kalsa bile, MAS'ın yenileme mekanizması artık olmayacağından, MAS tekrar yüklenmediği sürece, Windows er ya da geç tekrar etkin olmayan duruma geçer. Şöyle düşün, korsan bir AV'ın bir süre sonra lisansı kara listeye düşer ve AV deneme sürümüne döner. Tam olarak aynı şey değil ama benzer.
Bu sizin bildiğiniz kırmızı tuşlu olan veya cmdye kod yazıp etkinleşen yazılımlara benzemiyor.

Bizim konuştuğumuz ve tamemen orijinal yapan bu şeçenek.
  • HWID (Digital License) Method to Permanently Activate Windows
Office için dll değiştiriyor. Zaten o dll de açık kaynak.
  • Ohook Method to Permanently Activate Office
Yeni çıktı, bilmiyorum nasıl çalıştığını.
  • TSforge Method to Permanently Activate Windows/ESU/Office
Farklı bir şey ama sizin bildikleriniz değil.
  • KMS38 Method to Activate Windows Till the Year 2038
Senin dediğin bu 180 gün sonra tekrar ister.
  • Online KMS Method to Activate Windows/Office For 180 Days (Lifetime With Renewal Task)
Bunların hepsi birer seçenek ve bu yazılımın içinde açık kaynak olarak var. Gidip bak dökümanlarına.

Son düzenleme:
Çok eskiden bir şekilde Windowsu etkinleştirdim ve o günden beri asla bana bir sorun çıkarmadı anakart değişirse gider muhtemelen.