Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
B450'den B550 Gaming Plus'a geçtim
Anakarti ariza nedeniyle degistirdiysen RAM bozuk olabilir. BIOS'un güncel oldugundan da emin olmalisin.
Hallettim bu anakartta RGB kontrol var mış uygulamadan yapabiliyormuşum
ryz
Uzman
Yeni ve eski anakart bilginizi öğrenebilir miyiz?Merhabalar,
Dün anakart değiştirdim XPG Spectrix D35G RAM'lerim var önceki anakartımda görünüyodu fakat bunda gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
Hangi anakarttan hangi anakarta geçtiniz?Merhabalar,
Dün anakart değiştirdim XPG Spectrix D35G RAM'lerim var önceki anakartımda görünüyodu fakat bunda gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
@Ayhan Dönmez bu konular beni biraz aşıyor.
- Makaleler
- 1
DDR4 tarih oldu aslında, herkes DDR5 konusu açsa özellikle AM5 tabanlı, çok net yardımcı olacağız
Core Ultra'yı da sevmiyorum, ara form gibi bir şey zaten, İntel sonraki sokette bir şeyler başaracak, AMD çoktan başardı zaten.
Katılıyorum.Core Ultra'yı da sevmiyorum, ara form gibi bir şey zaten, İntel sonraki sokette bir şeyler başaracak, AMD çoktan başardı zaten.
Nerdeyse herkes İntel'in yeni çıkaracağı nesilden çok ümitli. Bakalım ne olacak.
- Makaleler
- 1
3D cache koyup Chiplet design adam gibi geçerse AMD'ye eşdeğer olacak, daha iyi olur böylece. Şu an AMD piyasada tek çünkü. Extreme overclocklar yine Core Ultrada yapılabiliyor şu anda ama APU'lar monolitik olduğundan AMD de onda geri kalmıyor, İntel sadece FCLK ile limited değil, onda da ayrı frekanslar var.Katılıyorum.
Nerdeyse herkes İntel'in yeni çıkaracağı nesilden çok ümitli. Bakalım ne olacak.
AM5 için 6600'de 2200 FCLK, 8800'de 2200 FCLK yapıyorsan kralsın, yoksa çöpsün aslında. 6600'deki de tam anlamıyla sync değil, en iyisi 8800'deki sync mevzusu 2200 uclk=fclk Ryzen 9000 için.
B450'den B550 Gaming Plus'a geçtim
Anakarti ariza nedeniyle degistirdiysen RAM bozuk olabilir. BIOS'un güncel oldugundan da emin olmalisin.
Adam anakart RAM'i gormuyor diye konu acti, RGB'si calismiyormus.B450'den B550 Gaming Plus'a geçtim
Adam anakart RAM'i gormuyor diye konu acti, RGB'si calismiyormus.![]()
Yanlış bir anlatım evet ilk defa RGB'li bir anakart kullanıyorum direkt öyle yazdım