Öncelikle geçmiş olsun. Ben bu sorunu farklı bir RAM markasına geçerek kökten çözdüm. Aynı sorunlar bende de oldu. Değişim yapsaydım, belki yine aynı sorunları yaşayacaktım. Riske girmek istemedim, doğruda yapmışım dönüp bakınca. Benim tavsiyem iade edip, farklı bir markaya geçmeniz yönünde olur. Tabii bunları kendi deneyimlerime göre söylüyorum.
@emircankaraca
XPG Lancer, Armoury Crate, RGB, ASUS anakart bu dörtlü sıkıntı çıkarıyor. RGB kullanmazsan eğer hiç sıkıntı yok. Ben KLEVV markasına geçtim, sıfır sorun yaşıyorum artık.
Selam dostlar,
Yakın zamanda bu RAM modelini satın aldım. 2x16 32 GB şeklinde. Yaklaşık 2 gündür test ediyorum. Anakartım ASUS TUF B650-E Wi-Fi modeli. Sistemimde EXPO açık vaziyette. 6000 MHz CL30 şeklinde kullanıyorum aktif olarak. Forumda pek kullanan kişiye rastlamadığım için, ufak çapta bir inceleme yapayım dedim. Ben bu konuda profesyonel değilim, gündelik kullanıcıyım. O yüzden aşırı detaylarını bilemiyorum, sade şekilde inceleyeceğim. Az çok teknoloji bilgim ile inceleyeceğim dersem, daha doğru olur. Hem de bu markayı düşünenler için, ufak çapta bir gerçek kullanıcı deneyimi olur...
@Ayhan Dönmez cebindeki son kuruşu harcayan gençlerin hakkını yedirmem kimseye, biraz az kazansınlar. Yamuk yapanı, listeme alırım.
@LH44 sen çok ağır hareket ediyorsun, alman lazım artık. Bu gidişle RAM alamayacaksın, yapıştır geç. Türkiye'de ne alırsa yanına kar, her geçen gün zarar. O baktığın dominator modelleri yakında 25k olur bu gidişle.