hcnuPcitirC
Çalışkan
Yok hepsi bomboş bir teh HD audioda yazı var o kadarArkasında bir yazı yok mu genelde yazar ne olduğu.
Yok hepsi bomboş bir teh HD audioda yazı var o kadarArkasında bir yazı yok mu genelde yazar ne olduğu.
içinde iki tane erkek uç var oraya olacağını sanmiyorum
bunlar ekran kartı güç kablosu en son takılır .içinde iki tane erkek uç var oraya olacağını sanmiyorum
ve ikili PCIe kablosu ekran kartı için kullanilir mi?
6900xt 750wTüm kurulum bitti ise ve ekran kartınızda 1x8 pin ya da 2x8pin güç istiyorsa bunu takabilirsin evet. Ama PSU ve ekran kartı modelin ne?
İki kablolu kullanayım o zaman riske atmaya gerek yok. Ben hala bu LED kablosunun yerini bulamadımEkran kartı çalışır ama uzun vadede hatta 4K çözünürlük de ekran gitmesi sistem donması gibi sorun yaşayabilirsin PSU da bir tane daha 8pin kablo varsa 2 farklı kablo ile güç vermen en sağlıklısı olacaktır. Çünkü kartın 300 watt güç çekiyor OC model ise daha da çok olabilir ama senin tek kablon var o da 150 watt güç veriyor çogaltıcı ile kullanmak sistemi açacaktır ama oyunlarda hatta 4K da sorun yaşayabilirsin bence.
İki kablolu kullanayım o zaman riske atmaya gerek yok. Ben hala bu LED kablosunun yerini bulamadım.