Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Damian

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda anakart logosu ve BIOS'tayken görüntü bozuk görünüyor ve bir sürü işlem yaptım düzelmedi.

Yaptığım işlemler:

Ekran kartı driver sildim yükledim olmadı.
Görüntüyü onboarddan aldım olmadı.
BIOS sıfırladım olmadı.
BIOS önceki sürüme dönüp sonra en güncel yaptım olmadı.
Ekran kartı çıkarıp taktım olmadı.
DisplayPort kablo değiştim olmadı.

Sistemde hiçbir sıkıntı yok ama oyunlarda testler falan yaptım hiçbir sıkıntı yok ama açılırken bozuk görüntüler var. Resimleri bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

4edee1fe-b198-4e0c-9eda-a554573a6f06.webp

7d54a18e-b816-45b0-a6b2-e2b3d7fc860f.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka bir görüntü alabileceğiniz cihaza takma şansınız var mı? Monitör BIOS çözünürlüğünde sorun yaratıyor olabilir.
Hocam saolun valla görüntü düzeldi şimdi kendi kullandığım monitörde nasıl duzelticem peki
Monitörün menüsü açılıyorsa fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin monitörü. Olmuyorsa garantisi varsa garantiye gönderin. Garantisi yoksa içindeki devrelerde sıkıntı olabilir, bir elektronikçiye göstermeniz daha doğru olur.

Monitörün menüsü açılıyorsa fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin monitörü. Olmuyorsa garantisi varsa garantiye gönderin. Garantisi yoksa içindeki devrelerde sıkıntı olabilir, bir elektronikçiye göstermeniz daha doğru olur.
sorunu şimdi iyi daha iyi anladım monitörüm normalde 240 hz , 100 hz veya 60 hz düşünce görüntüde bozulma oluyor , bilgisayarda açılırken 60hzde açılıyor büyük ihtimal ondan bozulma oluyor , bunun sebebide bilgisayardan kalktığımda monitör bazen gidip geliyordu bazende gelmiodu dp kabloyu çıkartıp takıyodum ondan olmuş olabilir saolun hocam desteğiniz için.