Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, sanırım benim PC’de anakart yükseltme vidaları takılmamış. Anakart doğrudan kasaya temas ediyor, ancak portlar tam yerinde duruyor. Yükseltme vidalarını takarsam delikler denk gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
Lehimler kasa demirine değdiği için kısa devre veya kaçağa yol açabilir. Ayrıca yükseltme olmadığı için muhtemelen şu anda anakartınız sağa doğru eğimli duruyor. Kasanın arkasındaki dışarı bakan yuvanın konumu yükseltme yapıldığında ulaşılan yüksekliğe göre ayarlı çünkü.
Yükseltme vidası bul ve baştan kur PCyi derim, zira kısa devre olabilir.
Yükseltme vidası bul ve baştan kur PC'yi derim, zira kısa devre olabilir.
Hocam zaten anakart kısa devre yaptı şu an garantide.
Yükseltme vidası bul ve baştan kur PC'yi derim, zira kısa devre olabilir.
Hocam ama anakart yerleri tam denk geliyor yükseltme yaparsam sıkıntı olmaz mı?
Not: Ünideyim PC bende değil evde anakart garanti de 1 ay sonra anca bakabilirim.
Lehimler kasa demirine değdiği için kısa devre veya kaçağa yol açabilir. Ayrıca yükseltme olmadığı için muhtemelen şu anda anakartınız sağa doğru eğimli duruyor. Kasanın arkasındaki dışarı bakan yuvanın konumu yükseltme yapıldığında ulaşılan yüksekliğe göre ayarlı çünkü.
Hocam ben eve gidince size bir fotoğraf atayım bir de hocam anakart içinde yükseltme vidası hangisi oluyor?
Son düzenleme:
Hocam ben eve gidince size bir fotoğraf atayım bir de hocam anakart içinde yükseltme vidası hangisi oluyor?
Genelde anakartın değil kasanın yanında geliyor bu vidalar.
Universal Bilgisayar Kasası Anakart Montaj Vidası 6 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Universal Bilgisayar Kasası Anakart Montaj Vidası 6 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hayır fan montajı için o.@6191, hocam kasanın kendinde böyle özellik var mı?
@UCUZ olduğu için AMD, hocam bu anakartın arkasında bir AM5 yazan bir demir var vidayla sıkılaştırdığım galiba o yükseltiyor değil mi?
Kasanın yükseltme özelliği var mıdır yoksa illa vida ile mi olacak çünkü bizimm arkadaşta da var onda öyle bir sıkıntı yok.