Detaylar
Kim cevapladı?Marka bazlı seçim yapılmaz. Model bazlı yapılır. Düşündüğünüz modeller hangisi?Tercihim normalde ASUS'tan yana olur fakat servis süreçleri sıkıntılı geçiyormuş. O yüzden Gigabyte mı alsam diye düşünüyorum.
ROG Strix X870-A ile AORUS ELITE X870 ICE modelleri hocamMarka bazlı seçim yapılmaz. Model bazlı yapılır. Düşündüğünüz modeller hangisi?
Hangi işlemci ile kullanacaksınız?ROG Strix X870-A ile AORUS ELITE X870 ICE modelleri hocam
- Makaleler
- 3
Gigabyte anakartlarda nedenini bilmiyorum ama Windows 11 kurulumunda sıkıntı çıkartma ihtimali olabiliyor.
Ya R7 7800X3D ya da R7 9800X3D.
İkisi de çok fazla o işlemciler için, bunlar fazlasıyla yeterli:
https://www.akakce.com/anakart/en-u...md-am5-ddr5-micro-atx-
fiyati,1188312280.html
Bu da daha üst model:
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
ASUS'a bulaşmayın. İyi anakartlar ama ömürleri kısa. Benim 2 ASUS anakartım kendi kendine yandı.
Hocam zaten benim attığımın siyah versiyonunu atmışssınız. mATX olanın linki düzgün gelmemiş.
Hocam zaten benim attığımın siyah versiyonunu atmışssınız. mATX olanın linki düzgün gelmemiş ve zaten mATX almak gibi bir düşüncem yok. O yüzden attığınızın beyaz modeli olan ICE ile devam edeceğim sanırsam.
İkisi de çok fazla o işlemciler için, bunlar fazlasıyla yeterli:
https://www.akakce.com/anakart/en-u...md-am5-ddr5-micro-atx- fiyati,1188312280.html
Bu da daha üst model:
Hocam zaten benim attığımın siyah versiyonunu atmışssınız. mATX olanın linki düzgün gelmemiş ve zaten mATX almak gibi bir düşüncem yok. O yüzden attığınızın beyaz modeli olan ICE ile devam edeceğim sanırsam.
Attığınız modeli alabilirsiniz.Hocam zaten benim attığımın siyah versiyonunu atmışssınız. mATX olanın linki düzgün gelmemiş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-