Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siteyi yeni duydum, incelemeleri de epey emek kokuyor. Bunun gibi siteler sayılıdır. Gitmeleri üzücü olmuş açıkçası.

Bir şey soracağım, nedir bu ilgi çekme amacı? Ne yani, milleti galeyana getireceğini falan mı zannettin?
Bence kendince (şaka) yapmak istedi, ama biraz gergin görünüyorsunuz Çınar bey.

Video modasından nefret ediyorum. Arattığım şey videonun içindeyse bir kere arama motorundan bulamıyorum. Bu şekilde yazılı içerik benim için her zaman daha iyi. Çok daha hızlı erişip hızlıca okuyup öğrenebiliyorken video izlemek neden?

Saçmalık ötesi. AnandTech'in kapanmasına çok üzüldüm. Arşivi çok kuvvetli bir site.

AnandTech'in kapanmasına çok üzüldüm. Arşivi çok kuvvetli bir site.
Tam olarak kapanmiyor aslinda. Sadece makale yazmayi birakmislar, bir nevi olu site olacaklar ancak arsivleri anlasmali olduklari firma izin verdigince acik kalacakmis. Direkt sitenin fisi de cekilecek olsaydi cok da uzucu ve trajik olurdu.

And while the AnandTech staff is riding off into the sunset, I am happy to report that the site itself won’t be going anywhere for a while. Our publisher, Future PLC, will be keeping the AnandTech website and its many articles live indefinitely. So that all of the content we’ve created over the years remains accessible and citable. Even without new articles to add to the collection, I expect that many of the things we’ve written over the past couple of decades will remain relevant for years to come – and remain accessible just as long.

Tam olarak kapanmiyor aslinda. Sadece makale yazmayi birakmislar, bir nevi olu site olacaklar ancak arsivleri anlasmali olduklari firma izin verdigince acik kalacakmis. Direkt sitenin fisi de cekilecek olsaydi cok da uzucu ve trajik olurdu.
O manada yazmamıştım aslında ama yine de belirtmeniz iyi olmuş.

Bir şey soracağım, nedir bu ilgi çekme amacı? Ne yani, milleti galeyana getireceğini falan mı zannettin?

Gerçekten bu kadar basit bir düşünce tarzın mı var?

Ben bu kadar basit düşünemediğim için: Neden ilgi çekmeye çalışayım? Böyle bir şey yapmam için bir amacım olmalı. Değil mi?

Techolay üyeleri neden galyana gelsinler ki? Gelse gelse kaç kişi gelecek? Sonra ne olacak?

Eğer ekibinde amatörler varsa, o ekiple belli bir noktaya kadar gidersin ve aynı şekilde devam edersen batarsın.

Şöyle sorayım: Techolay sitesini diğer sitelerden ayırt eden ve öne çıkaran hangi özellikleri var?

Tartışma çıksın diye suya taş atıp kaçmış niye ciddiye alınıyor anlamadım.

Kaçacak ne var?

Peki, ben de sana şunu sorayım: Amatör olduklarının kanaatine nereden vardın?

İlgili arkadaşa da bir soru da ben sorayım: Sırada Techolay sitesinin olduğunu söylüyorsunuz. Neden diye sorulduğunda da kurduğunuz cümleye "eğer" ile başlıyorsunuz. Kendiniz de kurduğunuz cümleden emin değilsiniz ki. Neden ilgi çekmeye çalışıyorsunuz? :D İlgi manyağı olmak iyi olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular