Redmi Note 11 serisi için son olan güncellemesi Android 15 tabanlı HyperOS 2 çıktı, orasını düzeltmek iyi olabilir.

Kesinlikle katılıyorum. En başta ROM'u yüklüyordu ama Update almıyordu. Sonunda Update'i yaptı bu sefer de sistem çok yavaş çalışıyor.

Kesinlikle katılıyorum. En başta ROM'u yüklüyordu ama Update almıyordu. Sonunda Update'i yaptı bu sefer de sistem çok yavaş çalışıyor.

Şu anda beta olsa da çıktı. Ben muhtemelen tekrar sıfırdan EU ROM kurup devam ederim Redmi Note 12 ile.

Sanmam, 680'e yakin gucte olan Exynos 9611'li Tab S6 Lite tabletim en son Android 13 aldi ve One UI zaten stabil değildi. LineageOS 20'de de super calisiyor diyemeyiz.

Güç olarak aynı olabilirler ancak aradaki mimari, frekans, çekirdek yükü ve diğer donanım bileşenlerinin etkisi bayağı büyük.

Snapdragon 685 (680'in overclocklu hali) kullanan cihaz ile PUBG 60 FPS sabit oynuyor isem Android 18'i bile açabilir diye düşünüyorum. Ki Android 2 zamanında çıkan Galaxy wonder bile Android 6-7 seviyelerine gelebiliyor tek çekirdekli işlemci ve 512 MB RAM ile.

Son düzenleme:
Güç olarak aynı olabilirler ancak aradaki mimari, frekans, çekirdek yükü ve diğer donanım bileşenlerinin etkisi bayağı büyük.
CPU cekirdekleri ayni, Exynos 9611 Samsung'un 10 nm surecinden gecmis. 680 ise TSMC 6 nm. 680 daha verimli ve serindir ama yine de stabil calistirabilecegi düşünmüyorum.

Garantisi bitse ben LineageOS kuracağım da garanti dışı kalmasın diye ROM atmıyorum şu anlık :D.
Ben telefonu aldığım zaman eve gelince telefon açılırken MIUI yazısında iken ben PC'ye Xiaomi Tools yüklüyordum :D

CPU cekirdekleri ayni, Exynos 9611 Samsung'un 10 nm surecinden gecmis. 680 ise TSMC 6 nm. 680 daha verimli ve serindir ama yine de stabil calistirabilecegi düşünmüyorum.
Aslında yine stabil çalıştırır hocam ya, o kadar güçsüz değil dediğim gibi.

Ayrıca S6 Lite'ın stabil olmama sebebi tamamen RAM. 4 GM RAM ile stabil olmaması normal. 680-685 kullanan Redmi telefonlar 6-8 GB RAM ile geliyor mesela.

Güncel Android sistemi minimum 2-3 GB yiyor zaten.

Ben telefonu aldığım zaman eve gelince telefon açılırken MIUI yazısında iken ben PC'ye Xiaomi Tools yüklüyordum :D

Aslında yine stabil çalıştırır hocam ya, o kadar güçsüz değil dediğim gibi.

Ayrıca S6 Lite'ın stabil olmama sebebi tamamen RAM. 4 GM RAM ile stabil olmaması normal. 680-685 kullanan Redmi telefonlar bile 6-8 GB RAM ile geliyor.

Dediğim gibi ben garantiyi bekliyorum. Yakın zamanda ekranını kırmıştım garantiden 2800'e değiştirtebildim. Eğer garanti bitmiş olsaydı 4K ya yakın bir fiyat çıkıyordu. O yüzden bozmaya hiç niyetli değilim.

Ayrıca Helio G96 da gayet iyi oyun performansı olarak da günlük kullanımda da. Note 11s zaten 8 GB RAM ile geliyor bir de ben 8 sanal atadım telefon yağ gibi akıyor.

Dediğim gibi ben garantiyi bekliyorum. Yakın zamanda ekranını kırmıştım garantiden 2800'e değiştirtebildim. Eğer garanti bitmiş olsaydı 4K ya yakın bir fiyat çıkıyordu. O yüzden bozmaya hiç niyetli değilim.

Ayrıca Helio G96 da gayet iyi oyun performansı olarak da günlük kullanımda da. Note 11s zaten 8 GB RAM ile geliyor bir de ben 8 sanal atadım telefon yağ gibi akıyor.
Ben o sanal RAM'leri olur da koskoca 256 GB hafıza dolarsa yer tutsun diye açıyorum performans olarak bir etkisini göremedim :D