Sideloading kaldırılmıyor da "Advanced Flow" ile sideloading yapmak için birkaç işlem yapmak gerekecek diye biliyorum, örneğin tek seferlik 24 saat bekleme olacakmış, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
En kötü ADB ile kurarız diye düşünüyorum imzasız uygulamaları, ona karışmasınlar bir zahmet.
Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..
Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..
Türkiye'de Nothing ve OnePlus'dan başka seçenek kalmadı, Bootloader kilidini açma konusunda en iyi ve en rahat bu cihazlar: Bootloader Unlock: Wall of Shame
Peki, sorma zamanı geldi! Telefon sektörünün tamamı gizlilik düşmanı politikalar izlerken, Linux telefon geliştiricileri (Linux'un kendisinin de bir projesi vardı, ne oldu bilmiyorum) ne yapıyor? Hiçbir fikrim yok.