Android Açık Kalsın kampanyası

Bu seçenek istenildiğinde Google tarafından bir anda hiçbir haber vermeden kaldırılabilir.

Google Play Servisleri olmayan custom ROM'larda yüklenebilir olmaya devam edecek.
Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..

Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..
Türkiye'de Nothing ve OnePlus'dan başka seçenek kalmadı, Bootloader kilidini açma konusunda en iyi ve en rahat bu cihazlar: Bootloader Unlock: Wall of Shame

Peki, sorma zamanı geldi! Telefon sektörünün tamamı gizlilik düşmanı politikalar izlerken, Linux telefon geliştiricileri (Linux'un kendisinin de bir projesi vardı, ne oldu bilmiyorum) ne yapıyor? Hiçbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…