Detaylar
Kim cevapladı?B 52 Stratofortress
Deneyimli
Bu seçenek istenildiğinde Google tarafından bir anda hiçbir haber vermeden kaldırılabilir.Sideloading kaldırılmıyor da "Advanced Flow" ile sideloading yapmak için birkaç işlem yapmak gerekecek diye biliyorum, örneğin tek seferlik 24 saat bekleme olacakmış, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
En kötü ADB ile kurarız diye düşünüyorum imzasız uygulamaları, ona karışmasınlar bir zahmet.
- Makaleler
- 14
Bu da Google'ı bir Apple yapacak...Bu seçenek istenildiğinde Google tarafından bir anda hiçbir haber vermeden kaldırılabilir.
Artık çok geç. AB dışında hiçbir güç Google'ı durduramaz.
Google Play Servisleri olmayan custom ROM'larda yüklenebilir olmaya devam edecek.
- Makaleler
- 14
Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..Google Play Servisleri olmayan custom ROM'larda yüklenebilir olmaya devam edecek.
Bu konuda Pixel telefonlar en iyi. O da ülkemizde yok.Ama alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Türkiye'de Nothing ve OnePlus'dan başka seçenek kalmadı, Bootloader kilidini açma konusunda en iyi ve en rahat bu cihazlar: Bootloader Unlock: Wall of ShameAma alırken hangi marka telefon alacaksın? Bunu da sorgula. Sakın bana Xiaomi demeyin. Sanki keyfi isteyince BL açma işini zorlaştırmıyormuş ve kendi sunucularını kullanmayı zorunlu bırakmıyormuş gibi..