Kenichi

Uzman
Android/data/app.A klasöründeki bazı dosyaları aynı klasördeki App.B ye taşımak istiyorum ama olmuyor. Şöyle anlatayım App. Adaki dosyaları normal downloads klasörüne kopyalayabiliyorum ama App. Bye kopyalamaya kalkınca olmuyor.

App.A ve App.B basitçe manga okuma uygulaması ve ikisinin de temeli aynı sadece biri biraz daha özellikli diyeyim, birindeki Custom coverları diğerine taşımaya ve göstertmeye çalışıyorum. İşe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum ama aklıma gelen en mantıklı çözüm bu. Telefon Samsung olduğu ve konuda kopyalamayla ilgili sıkıntı olduğu için buraya yazdım.

PC'ye bağlayıp denediniz mi? O klasörlere, uygulamalara ait oldukları için güvenlik sebebiyle işlem kısıtlaması var. Belki PC ile yapabilirsiniz.

Data klasörü üzerinde erişim sağlamak için bu uygulamayı kullanın. Bu uygulama sizi DocumentsUI'ya yönlendirir. DocumentsUI, sisteminizin ana dosya yöneticisidir ve erişim kısıtlamaları bulunmaz.

Zamanında data klasorune dosya atma sorununu çok yaşamıştım telefonu rootlamadiginiz veya PC'den yapmadığınız sürece bir yolu yok maalesef.

Telefon rootlamam da, pcden de olmuyo sorun orda. Arkadaşın attığı programda işe yaramıyor ki 3 4 tane denedim benzer programlardan.