7486

Başarılı
Evet sorum biraz saçma ancak cidden en fazla nereye kadar özelleştirilebilir? Özgür olmasını geçiyorum ancak bu android sistemleri degoogle etmek için bile biraz uğraşmak gerekiyor sanırım. Sizce en fazla hangi özelleştirmeleri yapabilirim?

Evet sorum biraz saçma ancak cidden en fazla nereye kadar özelleştirilebilir? Özgür olmasını geçiyorum ancak bu Android sistemleri degoogle etmek için bile biraz uğraşmak gerekiyor sanırım. Sizce en fazla hangi özelleştirmeleri yapabilirim?

Android Linux tabanlı Linux'da oldukça özelleştirelebilirdir.

Evet sorum biraz saçma ancak cidden en fazla nereye kadar özelleştirilebilir? Özgür olmasını geçiyorum ancak bu android sistemleri degoogle etmek için bile biraz uğraşmak gerekiyor sanırım. Sizce en fazla hangi özelleştirmeleri yapabilirim?
Root locku olmayan bir cihazda istediğini yaparsın.

Sınırıı yok, istersen git cihaza Linux kur.

İyi bir cihazın varsa Mobox Emulator kurup tüm PC oyunlarını aşırı akıcı olmasa bile oynayabilirsin.

Termux ile Linux kurabilirsin.

Fabrika çıkışı arayüzü tamamen kaldırıp Custom ROM kurabilirsin.

Root yetkisi ile iznin olmayan her şeyi değiştirebilirsin. Sınırı yok denebilir.

Rootlu bir cihaz var ise yapabileceğinin sınırı yok. Ben nasıl oluyor tam anlamadım ama kulaklık takmadan radyo dinleyebiliyorum, 10 metre çevrede herhangi bir metal parçası (araba, inşaat demiri, kola kutusu, metal çerçeveli bir telefon, akıllı saat vs.) olması yeterli, telefon 10 metre çevredeki metal parçalarnı uzaktan anten olarak kullanıyor. Veya telefondan PC dosyalarını kontrol edebiliyorum, işlemcinin frekansını ve governor profilini özelleştirebiliyorum. Root atmadan önce yapamıyordum bunları mesela. Benim yaptıklarım bu özelliklerden %1 bile etmez.

Rootlu bir cihaz var ise yapabileceğinin sınırı yok. Ben nasıl oluyor tam anlamadım ama kulaklık takmadan radyo dinleyebiliyorum, 10 metre çevrede herhangi bir metal parçası olması yeterli. Veya telefondan PC dosyalarını kontrol edebiliyorum, işlemcinin frekansını ve governor profilini özelleştirebiliyorum. Root atmadan önce yapamıyordum bunları mesela. Benim yaptıklarım bu özelliklerden %1 bile etmez.
Çok güzel özellik cidden. Bu radyoyu kulaklıksız dinleme olayı eski tip tuşlu telefonlarda da oluyordu.