12 GB RAM direkt istemiyordur büyük ihtimalle önerilendir. Minimum imkanı yok
Detaylar
Kim cevapladı?Black Plague
Uzman
12 GB RAM direkt istemiyordur büyük ihtimalle önerilendir. Minimum imkanı yok![]()
Şu zamana bak:
01:10
- Makaleler
- 9
PS sürümleri daha optimize olduğu için PS emülatorlerde daha optimize oluyor.Telefonda PC sürümünü mü emüle etmek kolay, yoksa PS3 mü? Bence PC![]()
Gördüm orayı bence daha optimize ederler herhalde. S23 kullanıyorum üzer yani açmazsa
Şu PS3 emülatör işi zaten PC'de de nispeten güçlü PC istiyor. Telefonda da güç istemesi normal geldi.
Black Plague
Uzman
Şu PS3 emülatör işi zaten PC'de de nispeten güçlü PC istiyor. Telefonda da güç istemesi normal geldi.
O kadar zorluyor mu PS3 emülatörleri?
- Makaleler
- 4
PS3, ne x86 ne de ARM'ye benzeyen CELL mimarisini kullanıyor. Emüle etmek çok zor. RPCS3 geliştirici ekibi 10 senedir adam edemedi LLVM'nin gücüne rağmen. Masaüstü sürümünü oynamak büyük olasılıkla daha rahattır.PS sürümleri daha optimize olduğu için PS emülatorlerde daha optimize oluyor.
Evet.
mr.esat
Üstün
Hafif olması önemli değil, Cell mimarisi denilen zirizop efendi yüzünden çoğu taştaşlı bilgisayar bile PS3'ün ağır oyunlarını sorunsuz, temiz emüle edemiyor.Hocam PC sürümü olarak bir tek Remastered var. Daha RTX 3090'da bile adamakıllı çalışmaz iken Android telefonda nasıl çalışsın? Fakat PS 3'te orijinal oyun var ve daha hafif bir oyun. Bu yüzden bence PS3 sürümü daha kolay emüle edilir.
S24 Ultra da açmaz ki düzgün, muhtemelen yani.Gördüm orayı bence daha optimize ederler herhalde. S23 kullanıyorum üzer yani açmazsa![]()
adnan
Üyecik
Selam arkadaşlar, yeni bir emülatör çıkmış. Adı ise Olympus. Kendisi Android cihazlar için özel yapılmış bir PlayStation 3 emülatörüymüş. Ben şimdi kendim test edeceğim, siz de aşağıdaki bağlantıdan videoya ulaşabilirsiniz.
Acaba The Last of Us açar mı?
Düzenleme: Minimum 12 GB RAM ve SD 8 Gen serisi işlemci istiyormuş.