kulisfy
Uzman
Konu Başlıkları Gizle
Merhaba! Bu rehberde size, kaldırılması mümkün olmayan sponsorlu veya sistem uygulamalarını nasıl kolayca silebileceğinizi adım adım anlatacağım!
Bozuk cihazlardan, ölü SD kartlardan, termonükleer savaştan veya alarm uygulaması başarısız olduğu için işten atılmanızdan ben sorumlu değilim.
Bu değişiklikleri yapmayı siz seçiyorsunuz ve cihazınızı bozduğum için beni suçlarsanız size gülerim.
Canta, Shizuku ile root gerektirmeden Android uygulamalarını kaldırmanızı sağlar.
Adımlar:
1. Geliştirici Seçeneklerini Açma:
• Ayarlar -> Telefon Hakkında -> Yazılım Bilgileri bölümüne gidin. (Adımlar cihazınıza göre değişiklik gösterebilir.)
• "Yapım Numarası" seçeneğine 5 kez dokunun. Şifre ekranı gelirse cihazınızın şifresini girin.
• Geliştirici seçeneklerinin aktif olduğuna dair bir bildirim göreceksiniz.
• Geliştirici Seçeneklerine gidin ve USB Hata Ayıklama ile Kablosuz Hata Ayıklama seçeneklerini aktif hale getirin.
• Shizuku'yu Google Play'den İndirin.
• Shizuku uygulamasını açarak bildirim izinlerini verin.
• Eşleştir seçeneğine dokunun.
• "Eşletirme hizmeti aranıyor" bildiriminin gelmesi gerekir.
• Bildirim geldiğinde, Geliştirici Seçeneklerine geri dönün. Kablosuz Hata Ayıklama bölümünü bulun, ardından Kablosuz Hata Ayıklama'nın üstüne basın.
• Buradan "Eşleştirme Kodu ile Eşle" seçeneğini seçin.
• Gelen bildirime kodu girin
• Shizuku uygulamasına dönerek Başlat butonuna tıklayın.
• Ekranda çeşitli kodlar belirecektir. "services started" mesajını gördüğünüzde işlem tamamlanmış demektir.
• Shizuku ana ekranında "Shizuku çalışıyor." yazısını görmelisiniz.
• Canta'yı githubdan indirin ve başlatın.
• Kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçin.
• Çöp kutusu simgesine dokunarak kaldırma işlemini onaylayın. ( Eğer shizuku izin isterse kabul edin. )
Tebrikler! İstemediğiniz uygulama başarıyla kaldırıldı.
Bozuk cihazlardan, ölü SD kartlardan, termonükleer savaştan veya alarm uygulaması başarısız olduğu için işten atılmanızdan ben sorumlu değilim.
Bu değişiklikleri yapmayı siz seçiyorsunuz ve cihazınızı bozduğum için beni suçlarsanız size gülerim.
Gerekli Uygulamalar:
Shizuku, root veya ADB gerektiren uygulamaları yönetmenize yardımcı olan açık kaynaklı bir uygulamadır.Canta, Shizuku ile root gerektirmeden Android uygulamalarını kaldırmanızı sağlar.
Adımlar:
1. Geliştirici Seçeneklerini Açma:
• Ayarlar -> Telefon Hakkında -> Yazılım Bilgileri bölümüne gidin. (Adımlar cihazınıza göre değişiklik gösterebilir.)
• "Yapım Numarası" seçeneğine 5 kez dokunun. Şifre ekranı gelirse cihazınızın şifresini girin.
• Geliştirici seçeneklerinin aktif olduğuna dair bir bildirim göreceksiniz.
2. USB ve Kablosuz Hata Ayıklamayı Aktifleştirin:
• Geliştirici Seçeneklerine gidin ve USB Hata Ayıklama ile Kablosuz Hata Ayıklama seçeneklerini aktif hale getirin.
3. Shizuku Kurulumu:
• Shizuku'yu Google Play'den İndirin.
• Shizuku uygulamasını açarak bildirim izinlerini verin.
• Eşleştir seçeneğine dokunun.
• "Eşletirme hizmeti aranıyor" bildiriminin gelmesi gerekir.
• Bildirim geldiğinde, Geliştirici Seçeneklerine geri dönün. Kablosuz Hata Ayıklama bölümünü bulun, ardından Kablosuz Hata Ayıklama'nın üstüne basın.
• Buradan "Eşleştirme Kodu ile Eşle" seçeneğini seçin.
• Gelen bildirime kodu girin
• Shizuku uygulamasına dönerek Başlat butonuna tıklayın.
• Ekranda çeşitli kodlar belirecektir. "services started" mesajını gördüğünüzde işlem tamamlanmış demektir.
• Shizuku ana ekranında "Shizuku çalışıyor." yazısını görmelisiniz.
4. Canta Kurulumu:
• Canta'yı githubdan indirin ve başlatın.
• Kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçin.
• Çöp kutusu simgesine dokunarak kaldırma işlemini onaylayın. ( Eğer shizuku izin isterse kabul edin. )
Tebrikler! İstemediğiniz uygulama başarıyla kaldırıldı.
Son düzenleme: