serdar

Yetkin
Makaleler
1
İyi aksamlar sosyal üyleri. Sosyal medyada taraf fark etmeksizin bazı fanboylar fark ettim. Bu kişilere, "Apple, Samsung, Xiaomi vb." gibi markalar sponsor olsa dahi böyle savunulmaz. Bu fanboyların motivasyonu tam olarak nedir? Bir ürün sevilebilir ancak ürünün olumsuz yönlerini bile savunmak bana garip geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung'u severim ama fanboy derecesinde değilim. Ama birinden nefret ediyorum ki "Oppo"

Son düzenleme:
@serdar İkisi de gereksiz fanboyluk. iOS yıllardır aynı tür telefonları aynı özelliklerle sadece kameralarını iki santimetre kaydırıp tekrar ve tekrar servis ediyor. Android telefonlar ise tam oturtamadığı yeni özellikleri direkt millete veriyor. Mesele bundan ibaret. iOS en azından özelliklerini düzgünce işledikten sonra sunuyor eh tabii iki özellik eklediği için normaldir. Tablet konusunda iPad telefon konusunda Samsung tercih edilmeli bana göre. Oturup da iki tarafı da tüketici olarak savunmak gerçekten çok gereksiz.

iOS yıllardır aynı tür telefonları aynı özelliklerle sadece kameralarını iki santimetre kaydırıp tekrar ve tekrar servis ediyor.
Bu çok yanlış, tasarımsal olarak olmasada yazılımsal olarak çok geliştirdiler kendilerini. Yanılmıyorsam en son PC oyunları oynanabiliyordu IOS'ta.
Android telefonlar ise tam oturtamadığı yeni özellikleri direkt millete veriyor.
Burada Android genelleme yapmak yanlış, markadan markaya değişiklik gösteriyor.
Oturup da iki tarafı da tüketici olarak savunmak gerçekten çok gereksiz.
Bunu anlamak neden bu kadar zor. Tüketici, tüketici olduğunu neden kabul etmiyor?