B 52 Stratofortress Becerikli Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 399 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 497 Yer Ankara 2 Ekim 2025 #1 Bildiğiniz üzere Discord mobil uygulaması Google Play Store'dan kaldırılmıştı. Discord uygulamasını güvenli olarak nasıl elde edebilirim?
Bildiğiniz üzere Discord mobil uygulaması Google Play Store'dan kaldırılmıştı. Discord uygulamasını güvenli olarak nasıl elde edebilirim?
B Bengisevi Yetkin Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 752 Makaleler 10 Çözümler 2 Beğeniler 1.433 2 Ekim 2025 #2 Ben APKMirror üzerinden indiriyordum: https://www.apkmirror.com/apk/discord-inc/discord-chat-for-gamers/
Ben APKMirror üzerinden indiriyordum: https://www.apkmirror.com/apk/discord-inc/discord-chat-for-gamers/
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.133 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.292 2 Ekim 2025 #3 Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin.
Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 2 Ekim 2025 #4 Hermione Jean Granger dedi: Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme almıyor Play Store sürümü.
Hermione Jean Granger dedi: Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme almıyor Play Store sürümü.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.285 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.303 Yer Japonya, Fukuoka 2 Ekim 2025 #5 Telefonunuzun kendine ait uygulama mağazasında muhtemelen hala vardır.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.133 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.292 2 Ekim 2025 #6 DogancanYr dedi: Güncelleme almıyor Play Store sürümü. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bu şekilde kullanıyordum problem yaşamamıştım.
DogancanYr dedi: Güncelleme almıyor Play Store sürümü. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bu şekilde kullanıyordum problem yaşamamıştım.
2 22304 Becerikli Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 494 Beğeniler 276 2 Ekim 2025 #7 Yapabiliyorsan yabancı ülke kayıtlı bir gmail aç, muhtemelen VPN bu konuda yararlı olur, onunla Playstore'a gir. Türkiye'de olmayan şeyleri böyle yükleyip güncelleyebilirsin.
Yapabiliyorsan yabancı ülke kayıtlı bir gmail aç, muhtemelen VPN bu konuda yararlı olur, onunla Playstore'a gir. Türkiye'de olmayan şeyleri böyle yükleyip güncelleyebilirsin.
KS KS B 52 Stratofortress Becerikli Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 399 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 497 Yer Ankara 2 Ekim 2025 #8 Hermione Jean Granger dedi: Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim işe yaramadı, sonuçlarda Discord uygulaması listelenmiyor.
Hermione Jean Granger dedi: Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin önbelleğini temizleyin, VPN açarak Play Store'a girin. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim işe yaramadı, sonuçlarda Discord uygulaması listelenmiyor.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 2 Ekim 2025 #9 APK Mirror en iyisi ve en güveniliri. Zarchvier ile kurabilirsin dosyaları.
KS KS B 52 Stratofortress Becerikli Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 399 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 497 Yer Ankara 2 Ekim 2025 #10 Milas dedi: Telefonunuzun kendine ait uygulama mağazasında muhtemelen hala vardır. Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'da da yok maalesef. Bengisevi dedi: Ben APKMirror üzerinden indiriyordum: https://www.apkmirror.com/apk/discord-inc/discord-chat-for-gamers/ Genişletmek için tıkla... Buradaki APK kaynaklarının güvenilirliği hakkında emin misiniz?
Milas dedi: Telefonunuzun kendine ait uygulama mağazasında muhtemelen hala vardır. Genişletmek için tıkla... Galaxy Store'da da yok maalesef. Bengisevi dedi: Ben APKMirror üzerinden indiriyordum: https://www.apkmirror.com/apk/discord-inc/discord-chat-for-gamers/ Genişletmek için tıkla... Buradaki APK kaynaklarının güvenilirliği hakkında emin misiniz?