Android'de Godot 4 kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black Plague
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
  • Etiketler Etiketler
    godot

Güzelmiş Klavye mousle iyi olur Ben tabletten kullanıyorum bir gün kullanırım

Piyasada Godot kullanılmadığı için zaman ayırmanın anlamı yok. Hangi şirkete giderseniz gidin ya Unity ya Unreal Engine kullanılır. Kendiniz şirket kursanız Godot kullanabilen adam bulamazsınız.

Piyasada Godot kullanılmadığı için zaman ayırmanın anlamı yok. Hangi şirkete giderseniz gidin ya Unity'ya Unreal Engine kullanılır. Kendiniz şirket kursanız Godot kullanabilen adam bulamazsınız.

Android'de bu kadar yüksek kalitede oyun yapabileceğin başka motor yok diye biliyorum.

Diğer çözümleri kullanabilirsin. Geliştirecek insan da çok, işçiysen seni kabul edecek firma da çok.

Hocam SD gen 3 kullanan bir telefondan bu motor ile sadece Android telefonu kullanarak AAA kalitede hayvan gibi kalitede bir oyun yapabilirsiniz.

Godot'un kendi dilini kullanması bence başlı başına bir eksi çünkü seni bağlamaya çalışıyor ama GDScript zaten çok daha düzeysel. Tavsiyem geleceği açısından kişinin Godot'a alışmaması.

İfadeler: AHT
Piyasada Godot kullanılmadığı için zaman ayırmanın anlamı yok. Hangi şirkete giderseniz gidin ya Unity ya Unreal Engine kullanılır. Kendiniz şirket kursanız Godot kullanabilen adam bulamazsınız.
Bireysel geliştiriciye hitap ediyor. Fakat Unity veye Unreal'da oyun geliştirerek ileride firmalarda da yer bulma şansınız olur tabi.

Mono sürümü C# kullanıyor ve Godot kendi dili olan GDScript'ten çok daha hızlı çalışıyor. Lakin devasa bir oyun yapılmayacaksa GDScript tercih ederdim. Çok basit ve anlaması kolay bir dil. Sıfır yazılım bilgimle bakınca bir şeyler anlıyorum.

Bunu kurmaya uğraşacağıma chroot ile distro kurup x11 sunucusu ile birlikte Unity kurar kullanırdım.

Bunu kurmaya uğraşacağıma chroot ile distro kurup X11 sunucusu ile birlikte Unity kurar kullanırdım.

Ne uğraşması? Siteden APK yükle kur al sana oyun motoru. PC boyutu bile 50 MB. Bu motor ile ne yapılabileceğini sen bilmiyorsun galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…