Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam o zaman Mainline kurayım. Benim işlemci 64bit.Android 7 de ben mainline kullanıyordum 64 Bit olduğundan dolayı. Standart versiyonu 32 Bit'di sanırım. Android 11 versiyonu sonradan çıkmış.
Hocam o zaman Mainline kurayım. Benim işlemci 64bit.Android 7 de ben mainline kullanıyordum 64 Bit olduğundan dolayı. Standart versiyonu 32 Bit'di sanırım. Android 11 versiyonu sonradan çıkmış.
Hocam o zaman mainline kurayım. Benim işlemci 64 Bit.
Hocam TV+ , Amazon ve BluTV ile kullanılacak. Bu sebeple kendimi sağlama alıyorum.32 Bit de indirebilirsiniz benim mainline kurmamın sebebi oyun ve bazı uygulamalar 64 destekli olması ama 32 de üzmez hem de daha hızlı çalışıyor eski cihazlarda. Eğer çok yavaş hissederseniz 32 liğe geçebilirsiniz.
Hocam TV+, Amazon ve BluTV ile kullanılacak. Bu sebeple kendimi sağlama alıyorum.
Live CD nedir bilmiyorum.Hocam en kötü ihtimal live CD olarak da açılabilir grubda hata alıyorsanız.
Güzelmiş bir özellikmiş. Ancak evde olmadığım vakitlerde annemler açamazlar.USB'yi galiba Rufus ile hazırlıyorsunuz bilgisayarı eğer USB modunda başlatırsanız 2 seçenek verir Prime OS bir bilgisayara kurma bir de live CD eğer live CD seçerseniz sistem USB üzerinden çalışır.
Hocam PrimeOS'de Grub'dan sonra açılmıyor. Kurulumda galiba hata yapıyorum.USB'yi galiba Rufus ile hazırlıyorsunuz bilgisayarı eğer USB modunda başlatırsanız 2 seçenek verir Prime OS bir bilgisayara kurma bir de live CD eğer live CD seçerseniz sistem USB üzerinden çalışır.
Önerebileceğiniz bir androidtv, smarttv veya googletv projesi var mı? Eski laptopuma kuracağım.
Not: Linux önermeyin! Bu sistemi annem ve babam TV olarak kullanacak.
Sistem:
- i3 370M.
- 2 GB RAM.
- 300GB Samsung HDD.
- GT425m