Valdor

Üyecik
İnternet hız testi yaptığım zaman bir problem yok. 500'den fazla hız alıyorum. Fakat upload hızım bazı sitelerde 0 gösteriyor. Steam vb. platformlardan oyun yüklerken de sıkıntı yok ancak bazı sitelere giremiyorum. Örneğin Xbox'ın sitesine giremiyorum ERR_CONNECTION_TIMED_OUT hatası veriyor. Ya da Steam mağazada gezerken aniden hata veriyor. Xbox uygulaması çok yavaş çalışıyor. Çoğu site ya hiç açılmıyor ya da açılması bir hayli zaman alıyor. DNS kullanıyorum ve Discord gibi sitelere girebiliyorum. DNS kapatıp denedim ve erişim problemi hale devam etti. VPN ile denedim, ağ ayarlarını sıfırladım ancak fayda etmedi. Millenicom'a ulaşmaya çalıştığım zaman otomatik mesaj sistemi arıza talebiniz oluşturuldu diyor ve ertesi gün arızanız çözülmüştür ya da herhangi bir arıza tespit edilmemiştir diye mesaj geliyor.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Windows kullanıyorsanız Proxy ayarlarınızı kontrol edin.
Ayarlar > ağ ve internet > proxy kısmından proxy ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Windows kullanıyorsanız Proxy ayarlarınızı kontrol edin.
Ayarlar > ağ ve internet > proxy kısmından proxy ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.
Windows 11 kullanıyorum. Ayrlar > ağ ve intenet kısmına geldiğimde proxy kısmı yok.
Komut İsteminden "netsh winhttp reset proxy" ile sıfırlamak istedim fakat şu şekilde bir yanıt çıktı

Current WinHTTP proxy settings:

Direct access (no proxy server).

C:\Windows\System32>