Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
O onu kullandığında kullanmayan kişi ne görecek peki kanzi?Artıladım.
- Opsiyonel olabilir.
- İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz.
- Kapatılıp açılabilir.
Bence tepkiler kısmı yeterince canlı.
Helox
Üstün
Sadece canlılık değil, tepki sayısı falanda artabilir bu şekilde.
Default kapalı gelir.Onu kapatıp açmayla mı uğraşacak millet? Normal emoji kullan gitsin işte.
Animasyonsuz muadili neyse onu.O onu kullandığında kullanmayan kişi ne görecek peki kanzi?
---> Tepki sayısı yeterince fazla dostum. Ek tepkiye de gerek yok şu anlık. Beğenme var, beğenmeme var, kalp var, onun dışında tonla duygu belirtici tepki zaten var.Sadece canlılık değil, tepki sayısı falanda artabilir bu şekilde.
mustaine
Üstün
Yok kanzi olmaz çünkü adam onu atmış sen başka bir şey görüyorsun opsiyonel olmaz.
Emredersin paşam.Yok kanzi olmaz çünkü adam onu atmış sen başka bir şey görüyorsun opsiyonel olmaz.

RockyHighway79
Üstün
Olursa yeriz olmazsa da dert etmeyiz, artıladım.
Bunu düşündük. Performans endişeleri sebebiyle vazgeçtik.
- Makaleler
- 7
Hareketli emojiler isteğe bağlı hareketsiz hâle gelirse anlamı kalmıyor. Hareketli olursa düşük güçlü telefon ve cihazlar için Sosyal'i kullanmak resmen işkence oluyor. Maksimum hareketli olacak şeyler profil fotoğrafları olacak fakat onu da XenForo 2.3 ile getirmeyi planlıyoruz. Stabilizasyon oldukça artacak, önemli son birkaç eklenti kaldı 2.3'e uyumlu olmayan. Ay sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyor birkaçını geliştiriciler. Sonraki aya herhalde hepsi geliştirmiş olur eklentilerini. Belli olmaz, bu ay sonuna kadar hepsi güncellenmiş olabilir bile, bilemiyorum artık 
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-