Animecix ve tranimeizle fena değil, çoğu içeriği bulursun, Türkçe çevirisini bulamadığım yapımlar için genelde Aniwatchtv sitesine bakıyorum ama yine de bulamadıklarım oldu.

OpenAnime varken Anizium'a gerek yok.
Bende Anizium'dan dümenden bir abonelik almıştım. Benim hiçten bilgim yok sektör hakkında da yeni başlayacak için hangisini önerirsin sen? Hani mesela neden OpenAnime? Böyle Türkçe çevirili animeler daha mı fazla? Şimdi bir arkadaş Crunchyroll önermişte onda da Türkçe yok hiç. Benim İngilizce A2-B1 seviyesinde ben için sıkıntı oluyor o yüzden Türkçe çeviri istiyorum.

Anizium alacağım sınırsız olarak eğer öneriyorsanız 800 TL'ye.
Önermem hocam 800TL'ye değmez. Turkanime veya Tranimeizle'den izleyebilirsin ama çoğunun platformu kötü sibnet falan mobilde berbat bir player. Diziwatch'dan sonra düzgün bir site kalmadı bazisinin playeri kötü bazısının çeviri aldığı yer bazısı çok geç yayınlıyor. Anizm kullanmistim geçenlerde ekrana tıklayinca gelen gizli reklamlardan çok var ama artık animeye erişmek zahmetli.

Önermem hocam 800TL'ye değmez. Turkanime veya Tranimeizle'den izleyebilirsin ama çoğunun platformu kötü sibnet falan mobilde berbat bir player. Diziwatch'dan sonra düzgün bir site kalmadı bazisinin playeri kötü bazısının çeviri aldığı yer bazısı çok geç yayınlıyor. Anizm kullanmistim geçenlerde ekrana tıklayinca gelen gizli reklamlardan çok var ama artık animeye erişmek zahmetli.
Hepsinin bir eksiği varsa pek fark etmiyor gibi. Turkanime ve Tranimeizle'nin mesela diğerlerine göre kötü yanları daha mı az kritik seviyede?

Önermem hocam 800TL'ye değmez. Turkanime veya tranimeizle'den izleyebilirsin ama çoğunun platformu kötü sibnet falan mobilde berbat bir Player. Diziwatch'dan sonra düzgün bir site kalmadı bazisinin Player'i kötü bazısının çeviri aldığı yer bazısı çok geç yayınlıyor. Anizm kullanmistim geçenlerde ekrana tıklayinca gelen gizli reklamlardan çok var ama artık animeye erişmek zahmetli.

30 TL'lik olanı aldım. Sadece bilinen animeler olması kötü bayağı, istediğim çoğu şey yok maalesef.

Hepsinin bir eksiği varsa pek fark etmiyor gibi. Turkanime ve Tranimeizle'nin mesela diğerlerine göre kötü yanları daha mı az kritik seviyede?
Arşivleri daha kuvvetli hocam Turkanime'den baya nefret ederim ama eski animelere ulaşmak zorunda olduğunda mecbur onlara yöneliyorsun.

Anladım hocam. Peki neden nefret ediyorsun? Şimdi bende başlayacağım diyorum da birden şaşırıp kalmayayım "bu neymiş böyle" diye.
Playerlari güncellemiyorlar hocam çoğu bozuk. Site sürekli kapanıyor ve çöküyor 5 6 sene önce Naruto Classic serisini ordan izlemiştim sürekli player değiştiriyordum. Diziwatch baya pratikti o yönden ama kapattılar maalesef. Rurouni kenshin diye eski bir anime filmini arıyordum sadece Turkanime'de bulabilmiştim ne kadar kötü playerlari ve ilgisiz sahipleri olmasına rağmen büyük arşiv maalesef. Tranimeizle yine biraz daha dengeli ben siteden anime arıyordum artik tarayicimdan aratıp çoğu siteyi deniyorum çünkü belli sitede sabit kalmak mümkün olmuyor.