Playerlari güncellemiyorlar hocam çoğu bozuk. Site sürekli kapanıyor ve çöküyor 5 6 sene önce Naruto Classic serisini ordan izlemiştim sürekli player değiştiriyordum. Diziwatch baya pratikti o yönden ama kapattılar maalesef. Rurouni kenshin diye eski bir anime filmini arıyordum sadece Turkanime'de bulabilmiştim ne kadar kötü playerlari ve ilgisiz sahipleri olmasına rağmen büyük arşiv maalesef. Tranimeizle yine biraz daha dengeli ben siteden anime arıyordum artik tarayicimdan aratıp çoğu siteyi deniyorum çünkü belli sitede sabit kalmak mümkün olmuyor.
Çok teşekkür ederim. Anime izlenecek resmi sitelerin artması lazım ya. Bunlar sanırsam korsan olduğu için böyle pek ilgilenmeye de gerek duymuyorlar ortada resmi bir anlaşma olmayınca. Araştıracağım siteleri mutlaka.

Tranimeizle, animecix, opeanime. Istedigin animeleri bulamazsan turkanime. Dahasini da bulamazsan global anime siteleri kalıyor.
Sadece bunlar yetiyor. Eksikligi hic hissetmedim.

İngilizce olur dersen hianimenin üstüne tanımam. Türkçe için bende animecix kullanıyorum, anizium denedim ancak arşivi zayıf.

Hianime içerisinde istediğimi bulabilir miyim? 1080p üzeri çözünürlük var mı?

Aldım artık :) diğerinede bakayım bari.

Openanime varken Anizium'a gerek yok.

Open anime güzel duruyor, istediklerimde var gibi.

Hianime içerisinde istediğimi bulabilir miyim? 1080p üzeri çözünürlük var mı?

Aldım artık :) diğerinede bakayım bari.

Open anime güzel duruyor, istediklerimde var gibi.

1080p üstü çözünürlük yok, istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz muhtemelen, alt yazıyı kendinizce özelleştirebiliyorsunuz. Dublaj seçeneği var. 1080p üstü çözünürlükler upscale edilmiş videolar sadece animeler 4K olarak çıkış yapmaz.

1080p üstü çözünürlük yok, istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz muhtemelen, alt yazıyı kendinizce özelleştirebiliyorsunuz. Dublaj seçeneği var. 1080p üstü çözünürlükler upscale edilmiş videolar sadece animeler 4K olarak çıkış yapmaz.

Open anime bayağı güzel duruyor.

Hepsini karma olarak kullanayım en iyisi.

Bende Anizium'dan dümenden bir abonelik almıştım. Benim hiçten bilgim yok sektör hakkında da yeni başlayacak için hangisini önerirsin sen? Hani mesela neden OpenAnime? Böyle Türkçe çevirili animeler daha mı fazla? Şimdi bir arkadaş Crunchyroll önermişte onda da Türkçe yok hiç. Benim İngilizce A2-B1 seviyesinde ben için sıkıntı oluyor o yüzden Türkçe çeviri istiyorum.

Ücretsiz.
Beğendiğin fansub'lardan istediğin animeyi izleyebilirsin.
Makinen destekliyorsa (Çok da kötü olmayan çoğu sistem destekler) 4K olmayan animeleri gerçek zamanlı 4K upscale edip izleyebilirsin.

Ücretsiz.
Beğendiğin fansub'lardan istediğin animeyi izleyebilirsin.
Makinen destekliyorsa (çok da kötü olmayan çoğu sistem destekler) 4K olmayan animeleri gerçek zamanlı 4K upscale edip izleyebilirsin.

Anizium çok memnun ediyor şu an beni, Player açısından sıkıntı yok ve özellikleri oldukça iyi, görüntü kalitesi muazzam bir de. 30 TL için çok iyi bir hizmet.